Ahmet Şahin’den 19 Mayıs Mesajı: “Atatürk’ün Işığında, Gençlerle Aydınlık Yarınlara”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu anlamlı günün, Türk milletinin kaderini değiştiren büyük bir direnişin sembolü olduğunu ifade etti.
Ahmet Şahin mesajında şu sözlere yer verdi:
“19 Mayıs 1919, esareti reddeden, bağımsızlık ve özgürlük için ayağa kalkan bir milletin yeniden doğuşudur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli günü gençliğe armağan etmesi, hem bir inanç hem de büyük bir sorumluluktur. Gençlerimiz; cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve çağdaş Türkiye idealimizin taşıyıcı gücüdür. CHP’li bir yerel yönetici olarak gençlerimizin söz sahibi olduğu, eşitlikçi ve özgür bir toplum için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”
Ahmet Şahin ayrıca, Büyükçekmece’de gençlere yönelik projelere verdikleri önemin altını çizerek, Atatürk’ün izinde üretken ve bilinçli nesillerin yetişmesi için çalıştıklarını ifade etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.