Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 'Aile Yılı' kapsamında Pazartesi ve Çarşamba günleri ailelerin sinemada filmleri yüzde 40 indirimli izleyebileceklerini bildirdi.
ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Yılı’nda ailelerin sinemalarda filmleri yüzde 40 indirimli izleyebileceğini duyurdu.
Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, toplumsal yapının temeli olan ailenin önemine vurgu yaparak, Aile Yılı’nda çeşitli desteklerle ailelerin yanında olduklarını ifade etti.
Ailenin, geleceği inşa eden en değerli kurum olduğuna dikkati çeken Bakan Göktaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, 2025 yılı boyunca Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) üyesi sinema salonlarında pazartesi ve çarşamba günleri ailelere yüzde 40’a varan indirim uygulanacağını kaydetti.
Aile Yılı boyunca ailelerin, kendileri için hazırlanan aktivitelerden yararlanarak sosyal hayatın içinde yer almalarını önemsediklerini ifade eden Bakan Göktaş, “Aile bireylerinin birlikte vakit geçirerek dayanışma ruhlarını canlı tutmak, bu sayede kuşaklar arası bağları güçlendirmek için yürüttüğümüz faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile SİSAY’a Aile Yılı’na gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ileten Bakan Göktaş, aileleri sinemalarda yüzde 40’a varan halk günü indirimlerinden yararlanmaya davet etti.
ERCAN KUTLU / EĞİTİMDEN HABERLER - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Antalya’nın Kumluca ilçesinde yer alan Olympos Antik Kenti’nde yürütülen kazı ve restorasyon çalışmaları, tarihe ışık tutan yeni bulgularla dikkat çekiyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, beklenen yoğun kar yağışı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak sahaya indi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Hikmet Fazıl Balcı atandı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumuna ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yapıldı.
HABER / NEZİR KATAYÜN / ESENYURT - Esenyurt AK Parti Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilçede ve çevre ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Selimiye Camii restorasyonunun aslına uygun şekilde yürütülmesi için sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Valiliği, 12 Ocak 2026 Pazartesi günü kent genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm resmi ve özel okullarda eğitime ara verildimi?
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Soğuk havaya rağmen Üreten Kadınlar Pazarı’nda gözleme ve lokma kokuları vatandaşları çekerken, anne lezzetleri ilgi görüyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Esenyurt İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Külliyesine,
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Esenyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Beylikdüzü ilçe genelinde ortaokul kademesinde görev yapan müzik öğretmenlerine yönelik düzenlenen seminer.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.