Tarih: 24.06.2019 19:54

'Ak Parti'nin Fren Borusunda Patlak Var'

Facebook Twitter Linked-in

Terme’nin Akçay Karacalı mahalle muhtarı ve işadamı Musa Şen, yerel yönetimlerin vaatlerini yerine getirmediğini söyledi.

“Halk İsyanda”

Seçim zamanında Ak Parti’ye oy istememe rağmen, onlar için çalışmama rağmen, vatandaşlardan aldığım bilgilere göre vaatlerin yerine getirilmediğini öğrendim. Bunun sorumluları yerel yönetimdir. İlçe Başkanları vb. gibi yerel yönetimde söz sahibi olan samimiyetsiz yetkililer artık bu işin suyunu çıkarmışlardır. Yerel yönetimlerin bir an önce değişmesi gerekiyor. Seçimden önce verilen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri telefona çıkmıyor, halk isyanda.”

“Fren Borusunda Patlak Var”

“6 senedir beton ve asfalt vaatlerini yerine getirmelerini bekliyoruz fakat hiçbir şekilde geri dönüş alamıyoruz. Bu gibi sebepler yüzünden Ak Parti’nin fren borusunda delik oluştuğunu düşünüyorum ve bu delik kapanmazsa dönüşü olmayan kazalar olabilir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu deliği kapatması lazımdır. Fren borusundaki patlağı onarmazlarsa, yetkililere sesleniyorum, oy zamanı kapımıza gelmeyin!”

“Halkımıza Geçmiş Olsun”

“Karadeniz bölgesindeki doğal afetlerde meydana gelen ağır hasarlar oldu. 3 köprüde ciddi derecede hasar oluştu. Yollar kullanılamaz hale geldi. Ama hepsinden daha önemlisi can kayıplarımız oldu. Samsun halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —