Tarih: 01.12.2021 10:19

Ak Partide Görev Değişimi

Facebook Twitter Linked-in

Ak Partide Görev Değişimi

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığında Yönetim Kuruluğu Üyeleri Esat Hatipoğlu ile Serdal Güzel Yürütme Kuruluna alınarak Başkan Yardımcısı oldu.

Yeni görevini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyuran Esat Hatipoğlu; “Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanımız Sayın Murat ÇELİK ‘in tensipleri ve İl Başkanlığımızın Olurları ile Sekretarya Birim Başkanı olarak Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunuyorum. Şahsıma bu görevi layık gören çalışkanlığı ile bizlere her daim yol gösterici olan, yüzündeki tebessüm hiç solmayan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanım Sayın Murat Çelik Başkanıma huzurlarınızda teşekkür ederim.

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatımız her kademesiyle tüm görevlerimizin bilincinde ve sorumluluğunda olup, Büyükçekmece’mizi 2023 - 2024 hedeflerine taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Serdal Güzel; “Bana bu görevi layık gören İlçe Başkanımız Murat Çelik’e teşekkür ediyorum. Başkanımızla birlikte Büyükçekmece’de çok güzel işlere imza atacağız, Büyükçekmece’nin ihtiyacı olan başkana ve hizmetlere kavuşmasını sağlayacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —