Tarih: 01.12.2018 15:44

Ak Partiden Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ak Partiden Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Gazetemiz imtiyaz sahibi Nezir Karayün’ü, İktidar gazete ve Beylikdüzü gazetesi Merkez ofisinde ziyaret etti. Ziyaret de, yerel seçimler üzerine istişare ettiler.

Ak Parti Beylidüzü Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Akan ve beraberinde Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Mustafa Altuntaş, Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Çinkar, Kavaklı Mahalle Başkanı Zeynep Sema Melemez, Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Zeynep Akyüz gazetemizi ziyaret ederek yerel seçimler öncesinde, gazetemiz imtiyaz sahibi Nezir Karayün ile istişare ettiler.

“Gençler Çalışıyor”

Ak Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Akan, “ Gençlik kolları olarak beylikdüzünde aktif şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, girilmedik kapı bırakmıyoruz.  Yerel Seçimlerde ilk hedefimiz gönülleri kazanmaktır. Partimizde şahıslar değil davamız önemlidir. Bizde gençlik kolları olarak üzerimize düşen vazifemizi fazlasıyla yapıyoruz. Gençlerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Sadece bugün için değil her zaman insanımıza hizmet edeceğiz” dedi.

“ Milletimiz İçin Hayırlısı Olsun”

İktidar gazete ve Beylikdüzü Gazetesi İmtiyaz sahibi Nezir Karayün, yerel seçimlerde Ak Parti Gençlik Kollarına başarılar diledi. Karayün, “ Gazeteci olarak tüm partilere eşit bakıyoruz. Beylikdüzü ilçesi için kim hayırlı ise o olsun. Yerel seçim sonuçları devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ak Parti gençlik kollarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —