Akif’in Yüksek Ahlakı, Vatan Sevgisi ve Derin Fikir Dünyası
HABER / NEZİR KARAYÜN - Esenyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Esenyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu; “Altı yüz elli yıllık cihan 'imparatorluğunun en uzun yüzyılı'nda dünyaya gelip, şevketli bir mazinin serâb, kudretli ve satvetli devletin harâb, mabed-i fersudelerin türâb olduğu zamanlarda yaşayan, milletiyle efkarlanıp milletiyle coşan, ahvale çareler arayıp hislere tercüman olan Mehmet Akif Ersoy, hem dilimizin zenginliklerini en maharetli şekilde kullanan edebî bir deha, hem de ahlaki ve fikri müktesebatıyla çağının ötesinde bir münevverdir.
Mehmet Akif Ersoy, milletimizin en karanlık günlerinde dahi inancını yitirmeyen, eserleri ve fikirleriyle milli mücadelenin manevi liderliğini yapan büyük bir dava adamıdır. Onun kaleminden çıkan İstiklal Marşı’mız, milletimizin hürriyet ve istiklal aşkının edebi bir anıtıdır.
Bu yıl, doğumunun 151. ve vefatının 88. yıl dönümünde büyük şairimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Onun eserleri ve fikirleri, bizlere yalnızca geçmişimizin değil, geleceğimizin de rehberi olmaya devam edecektir.
20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası vesilesiyle millî ruhumuzu ebedi eserleri ile besleyen ediplerimizden ahirete göçenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Mehmet Akif’in yüksek ahlakı, vatan sevgisi ve derin fikir dünyası, bizlere ve gelecek nesillere her zaman ilham kaynağı olacaktır."
Tayfun Özyolcu
Esenyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kıbrıs Platformu Başkanı Hasan Taş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Derneği Başkanı, siyasetçi işadamı Şerafettin Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine dikkat çekti.
Ak Parti eski ilçe başkanlarından, Büyükçekmece belediye başkan adayı, siyasetçi ve iş insanı, mali müşavir Recep Erol, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
MASE Grup Gayrimenkul, Medya, Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Volkan Mazman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Tanıtım Medya Başkanı Muhammed Halıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Kemal Okumuş, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte önemli bir yeniliği duyurdu.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet için ortaya koyduğu mücadeleyi bir kez daha gururla hatırladıklarını söyledi.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Eczacı Şennur Erçeri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin her zaman dimdik ayakta olduğunu vurguladı.
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Mahmut Yusuf, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında milli ve manevi değerlere vurgu yaptı.
Vehbi Orakçı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı: “Milli ve Manevi Değerlerle Bütünleşen Bir Zafer”
Beylikdüzü’ndeki bazı okullarda, kayıt döneminde velilerden yüzbinlerce lira talep edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.