Tarih: 07.07.2020 14:10

Akkuş Yeni Görevinde

Facebook Twitter Linked-in

Akkuş Yeni Görevinde

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşlarının Genel Koordinatörlüğüne İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Hasan Akkuş getirildi. Yeni görevinde başarılar dilemek üzere Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete yönetim kurulu başkanımız Nezir Karayün Akkuş’u Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Uzun yıllar Büyükçekmece Belediyesinde özel kalem müdürlüğü ve başkan yardımcılığından tanıdığımız Hasan Akkuş, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel talimatıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Genel Koordinatörlüğüne atandı.

Büyükçekmece de çok önemli projelere imza atarak değerli katkılar sunan Hasan Akkuş’un yeni görevinde de oldukça başarılı bir isim olarak adından söz ettireceğine şüphe yok.

Akkuş, İBB sivil toplum kuruluşları başkanlığının yanı sıra Büyükçekmece siyasi ve sosyal işler koordinatörlüğü görevini de aktif olarak yapmaktadır.

Görevimiz Aidiyet Duygusuyla Bağlamak

Akkuş; bizim amacımız, Sivil Toplum Kuruluşları ile İBB arasındaki aidiyet duygusunu artırarak duygusal bağlılığı sağlamak,  Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yapacağı her türlü etkinliklere İBB olarak destek olmak.  İstanbul genelinde 27,300 sivil toplum kuruluşu vardır. STK Biriminin hedefleri arasında, sivil toplum örgütlerinin gelişmesine katkı sağlamakta bulunmaktadır.

Hayırlı Olsun

Oldukça önemli ve İBB bünyesinde yeni açılan sivil toplum kuruluşları dairesindeki Genel Koordinatörlük görevinde Hasan Bey’e İktidar gazetesi olarak başarılar dileriz. Hayırlı uğurlu olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —