Aldığı Tedbirlerle İlklere İmza Atıyor

Koronavirüs salgını sürecinde aldığı üst düzey önlemlerle ilklere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için 3 bin adet yüz koruyucu siperlik üretti.

İSTANBUL 2.04.2020 16:20:25 0
Aldığı Tedbirlerle İlklere İmza Atıyor

Aldığı Tedbirlerle İlklere İmza Atıyor

 

Koronavirüs salgını sürecinde aldığı üst düzey önlemlerle ilklere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için 3 bin adet yüz koruyucu siperlik üretti. Siperlikler ilçedeki aile sağlık merkezleri ve hastaneler başta olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılmaya başlandı. Belediye ekiplerince steril ortamlarda hazırlanan ve üzerinde ‘Birlikte Başaracağız’ yazılı siperliklerin ilk dağıtımını ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık gerçekleştirdi. Başkan Çalık, siperlikler için ihtiyaç halinde tüm sağlık kuruluşlarına takviyeler yapılacağını belirterek her zaman emektar sağlık çalışanlarının yanında olduklarını vurguladı.

 

Beylikdüzü Belediyesi, tüm birim ve ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışma programıyla koronavirüs mesaisini sürdürüyor. Aldığı önlem ve tedbirlerle ilklere imza atan Beylikdüzü Belediyesi bu kez kahraman sağlık çalışanları için 3 bin adet yüz koruyucu siperlik üretti. Belediye ekiplerince tamamen steril bir ortamda hazırlanarak dezenfekte edilen siperlikler ilçe genelinde başta hastane ve aile sağlık merkezleri olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılmaya başlandı. İlk dağıtımı ekiplerle birlikte gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tüm sağlık kurumlarına yerleştirilen dezenfektan paspasların ardından dağıtılacak siperliklerle sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştıracak dokunuşlar yapmaya devam ettiklerini vurguladı. Başkan Çalık aynı zamanda ihtiyaç halinde siperlik takviyelerinin de yapılacağını belirtti.

 

Çalık: Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin sağlık çalışanları için çalışmaya devam edeceğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bütün sağlık kuruluşlarına ve sağlık çalışanlarına imalatını yaptığımız siperliklerimizi dağıtmaya başladık. Sağlık çalışanları şu an canı pahasına mücadele ediyor. Biz de sağlık çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak adına Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Okul Müdüründen Gazeteciyi Tehdit

HABER / ADOM AJANS – İSTANBUL - Küçükçekmece’de yaşanan bir olay, basın camiasında tepkilere yol açtı.

Işık’a Muş Vakfı'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Sağlık Bakanlığı Uyarıyor!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:

Işık, Görev Dağılımını Yaptı...

HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.

Son Gün 31 Temmuz 2025

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.

1 Ton Kaçak Et Ele Geçirildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.

Akçansa'dan Bir İlk Herkes İçin Eşit Erişim

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.

48 Bin Kanser Hastasına Umut

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.

Mahmut Cömert: "Edirne Teşkilatımız Stratejik Önemde"

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.

Güzel’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca’ya atanan Kaymakam Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Hayri Erçağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk siyasetinde iz bırakan isimlerden biri olan Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hayri Erçağ, dualarla ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Dağ; Esenyurt’un Geleceğine Sahip Çıkacağız…

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, ilçenin sorunlarını tüm yönleriyle ortaya koyan kapsamlı raporun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yangın Hayatı Felç Etti

Yangınlar doğayı ve hayatı tehdit ediyor. Tarım arazileri küle döndü, uçuşlar iptal edildi, vatandaşlar zor durumda. Saha röportajlarıyla olayın gerçek yüzü haberimizde.

Geçmişe Yolculuk Festivaline Büyük İlgi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Küçükçekmece Belediyesi, klasik otomobil meraklılarını aynı çatı altında buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.