Alişan Gübre Serpme Aracı Kullandı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanatçı Alişan tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Alişan ile Hayata Gülümse” programının konuğu oldu.

MAGAZİN 6.01.2022 12:20:07 2070 0
Alişan Gübre Serpme Aracı Kullandı

Başkan Yılmaz Sanatçı Alişan İle Gübre Serpme Aracı Kullandı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanatçı Alişan tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Alişan ile Hayata Gülümse” programının konuğu oldu. Büyükkılıçlı’da Aysun Subaşı’nın çiftliğinde gerçekleştirilen çekimlerde, Başkan Yılmaz ve Alişan, Silivri Belediyesi gübre serpme aracını kullanarak tarım arazisine gübre attı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TRT 1 ekranlarında sanatçı Alişan’ın hazırlayıp sunduğu “Alişan ile Hayata Gülümse” programına konuk oldu. Büyükkılıçlı Mahallesinde bulunan Aysun Abla'nın çiftliğinde yapılan çekimlerde, Silivri’ye ait yöresel lezzetler ve Silivri Yoğurdunun tanıtımı yapıldı. Programa konuk olan Başkan Yılmaz, tarım ve hayvancılara yönelik destek projeleri hakkında bilgi verdi. Çekimlerin ardından Başkan Yılmaz, çiftçi ve hayvancıların hizmetine sunulmak üzere satın alınan Katı Gübre Serpme Aracını sanatçı Alişan ile birlikte kullandı. Ünlü sanatçı tarım arazisine gübre attı.

“Silivri’de Üretim Var Demeye Devam Edeceğiz”

 

Silivri’de yapılan çekimler ve katı gübre serpme aracı hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Biz Silivri için üretmeye, Türkiye için geliştirmeye devam ediyoruz. Bunu yaparken de Silivri’nin verimli topraklarını, eşsiz lezzetlerini, tarihi ve doğal güzelliklerini her platformda anlatmaya, tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün de TRT 1 televizyonunda program yapan değerli kardeşim sanatçı Alişan’ı ve ekibini Silivri’de ağırladık. Büyükkılıçlı Mahallemizde Aysun Abla’nın çiftliğinde gerçekleştirilen çekimlerde özellikle Silivri manda yoğurdu, kaymak ve peynir gibi süt ürünlerimizi tanıttık. Ayrıca tarımsal üreticilerimizin ahır gübrelerini toprakla buluşturmak amacıyla satın aldığımız Katı Gübre Serpme Aracı’nı ilk kez burada kullandık. Bu araçtan muradımız Silivri’de hayvancılıkla uğraşan tüm üreticilerimize destek olmak. Gübre olarak da kullanılan hayvansal dışkıların bertaraf edilmesi noktasında, kepçe kiraları, kamyon kiraları gibi maliyetlere katlanıyorlar. Biz Silivri Belediyesi olarak şunu söylüyoruz; siz hayvansal gübrenizi düşünmeyin. Biz Silivri Belediyesi olarak kepçe, kamyonla bunların alımını yapacağız. Sizin ekmeyi, dikmeyi düşündüğünüz araziniz varsa da bu makinamızla beraber yine ücretsiz bir şekilde hayvansal gübrenizi toprakla buluşturacağız. Bu iyi tarıma yol açacağı gibi çiftçimizi alt gübre diye nitelendirdiğimiz fenni gübredeki maliyetlerden de kurtarmış olacağız. Bu hizmetlerin tamamını, gübrenin bertaraf edilmesinden, toplanıp alınmasından, tarlaya serpilmesine kadar hepsini hibe olarak çiftçimizin hayvancımızın yanlarında oluğumuzu söyleyerek yapacağız. Onun için tekrar söylüyorum Silivri için üretmeye, Türkiye için geliştirmeye devam edeceğiz. ‘Silivri’de üretim var.’ demeye devam edeceğiz. Bu vesile ile değerli Alişan ve çekim ekibine Silivri’mizin tanıtımına sağladıkları katkı ve emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.


Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu.

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.