Coronavirüs salgını nedeniyle Anneler Günü’nde annesine sarılmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, pencereye çıkan annesine “Yukarıya çıkamıyorum anne, seni korumamız lazım” dedi ve yanında getirdiği çiçeği annesinin pencereden sarkıttığı ipe bağladı.
Çiçeği yukarıya çektikten sonra oldukça duygulanan Ayşe Akgün, oğluna dualar etti.
Coronavirüs salgını ile mücadelede kapsamında alınan önlemlerinin gölgesinde kutlanan Anneler Günü Büyükçekmece’de ilginç görüntülere sahne oldu.
Duygu dolu anlar yaşandı
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl Anneler Günü’nde olduğu bu yılda ilk olarak annesi Ayşe Akgün’ü ziyaret etti. Covid-19 salgını nedeniyle annesine sarılamayan ve elini öpemeyen Başkan Akgün pencereye çıkan annesine; “Ellerinden öpüyorum anne. Yukarıya çıkamıyorum, seni korumamız lazım. Anneler Günün kutlu olsun” dedi.
Akgün, Anneler Günü için getirdiği çiçeği ise annesinin pencereden sarkıttığı ipe bağladı. Çiçeği yukarıya çektikten sonra oldukça duygulanan Ayşe Akgün, oğluna el sallayarak dualar etti.
Annelere çiçek ve maske dağıtıldı
Daha sonra Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi önünde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büstüne karanfil bırakan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mahalleleri gezerek annelerin gününü kutladı.
Balkon ve pencerelere çıkan annelere çiçek ve maske hediye edilirken, şarkıcı Murat mermer ve Çılgın Metin’in verdiği mini sokak konserlerine ilgi yoğun oldu.
Coronavirüs salgını kapsamında risk teşkil eden gruplar arasında yer alan ve ilk kez bu pazar günü sokağa çıkma izni verilen 65 yaş üstü vatandaşlara belediye ekipleri maske ve çiçek dağıttı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:
HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca’ya atanan Kaymakam Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk siyasetinde iz bırakan isimlerden biri olan Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hayri Erçağ, dualarla ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, ilçenin sorunlarını tüm yönleriyle ortaya koyan kapsamlı raporun ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Yangınlar doğayı ve hayatı tehdit ediyor. Tarım arazileri küle döndü, uçuşlar iptal edildi, vatandaşlar zor durumda. Saha röportajlarıyla olayın gerçek yüzü haberimizde.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.