Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

BELEDİYE HABERLERİ 6.07.2024 13:13:06 201 0
Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret etti.

İlçe ve belde belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün Derinkuyu ilçesindeydi. Beraberinde başkan yardımcısı Hasan İler ile birlikte Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret eden Arı, burada bir süre İnce ile sohbet ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İnce ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Her iki başkan daha sonra birlikte Derinkuyu çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Derinkuyu hemşehrileri ile sohbet eden Arı, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com

5 Farklı Partiden CHP’ye 10 Bin Kişilik Rekor Katılım...

Esenyurt’ta, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan 10 bin yurttaş için rozet takma ve katılım töreni düzenlendi.

Milletvekili Özgün'den Esenyurt’a Destek Ziyareti

Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer’i makamında ziyaret ederek hem ilçenin durumu hakkında bilgi aldı hem de ilçe başkanının çalışmalarını takdir etti.

Ergin’den Kadın Meclisine Ziyaret…

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çalık; Kaynakların Adil Dağıtımı Temel Meselemizdir

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Esenyurt’ta düzenlenen 3. Kardeş Kültürler Festivali kapsamında gerçekleştirilen ‘Sosyal Belediyecilik’ konulu söyleşide sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekti.

Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Sofram’ın şefi Hüseyin Kankaya, Türkiye’nin ünlü balık restoranlarından biri olan Silivri Selimpaşa’daki Sofram’da uzun yıllardır sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor.

Altın Adam İle Gelen Yenilik Rüzgârı...

Meçin, "Altın hocamızın göreve başladığı günden bu yana okulumuzda muhteşem bir değişim yaşandı. Hem fiziki yapıda hem de sosyal başarıda önemli adımlar atıldı" dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP, AFFETMEK...

73 dile çevrilen ve 101 eseri bulunan Nobel Barış Ödülü adayı Akif Manaf’ın yeni kitabı “Affetmek (Affetme Psikolojisi)” büyük bir ilgiyle karşılandı. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, affetmenin psikolojik ve felsefi boyutları...

Esenyurt’tan Türkiye’ye Barış Ve Kardeşlik Mesajı

İl Dernekler Birliği ile birlikte düzenlediği Kardeş Kültürler Festivali’ni coşkulu bir kortej ile başlattı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, festivalin açılışında tüm ülkeye barış ve kardeşlik mesajları verdi.

Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

Çalık, yapım aşamasında olan tesisin bulunduğu Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev...

Gazeteci Cihan Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev...

Abdullahoğlu; Esenyurt'taki STK'la Eşit Mesafede Olacağız

Esenyurt Kent Konseyi, İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği 'Göle'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı' kutlama programına geniş katılım sağladı

Aslolan Şampuanın Saçı Yıkaması Değil, Saç Kökünü Beslemesidir

Acvit Kozmetik CEO’su İsmail Çetin, Dökülmeleri önlemek, kepeklenmeye karşı önlem almak, güçlü saçlara sahip olmak için saç tellerini yıkayan değil, saç köklerini besleyen şampuanların tercih edilmesi gerektiğinin altını çizidi.

Bozkurt; Yeniden Başkan Seçildi

Gençlik Meclisi seçimleri, Esenyurt’taki gençlik hareketliliğini ve demokrasi ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Seçimlerde mevcut başkan Polat Berkay Bozkurt, bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledİ.

Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Deniz canlılarının korunması ve balıkçılığın sürdürülebilirliği için farkındalık yaratan Balıkçı Kenan, Türkiye Deniz Canlıları Balık Müzesi’nin 52. yıl dönümünde ziyaretçilere deniz ekosisteminin önemini anlattı.

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

Türkiye’de dermatolog açığı, hastaların şifa arayışını zorlaştırıyor. İstanbul Lepra Hastanesi’nin eğitim ve araştırma hastanesine dönüştürülmesi, cilt sağlığı alanında kalıcı bir çözüm olabilir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.