Artvin Valisi Turan Ergün, merkez ilçeye bağlı Ortaköy köyünü ziyaret ederek, köydeki eğitim ve sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.
Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin'de Ortaköy İlkokulu ve Ortaköy İmam-Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Turan Ergün, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.
Okulun genel durumu hakkında öğretmenlerden bilgi alması sonrasında Ortaköy Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Ergün, bölgede sunulan sağlık hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi alarak, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.