Tarih: 01.01.0001 00:00 4183

Aşure Günü Etkinliği..!

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayında, Çatalca Cem Evi’nde “Aşure Günü” düzenlendi.

Aşure Günü Etkinliği..!

Başkan Kara “Aşure Günü” Etkinliğine Katıldı

 

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayında, Çatalca Cem Evi’nde “Aşure Günü” düzenlendi. 

 

Etkinliğe, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara,  Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu anlamlı ve güzel ayın herkes için hayırlı olmasını diledi. 

 

Okunan dualar, dağıtılan aşure ve yemeklerin yenilmesinin ardından, Çatalca Cem Evi’nin gezilmesiyle birlikte “Aşure Günü” son buldu. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.