Aybüke Albere, önceki akşam İstanbul Oda Venge'de sahne aldı. Her hafta olduğu gibi, mekanı hınca hınç dolduran Albere dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
İSTANBUL (İGFA) - Soğuk algınlığı dolayısıyla 40 derece ateşle yatan Aybüke Albere günler öncesinden rezervasyon yaptıran seyircisine saygısından dolayı doktor gözetiminde sevenlerinin karşısına çıktı.
Öncesinde vitamin yüklü bir serum alarak enerjisini toplayan Aybüke Albere “Show must go on, yani gösteri devam etmeli. Sahne aşkım ve seyircime sevgim o kadar büyük ki buna hastalık falan engel olamaz” diye konuştu.
Aybüke Albere tüm coşkusuyla sahneye çıktı ve izleyicilerine keyifli anlar yaşattı.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in geleceğe yön veren en önemli kazanım olduğunu belirtti.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in milletimizin en büyük ortak değeri olduğunu vurguladı.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Çatalca Amasyalılar Platformu Başkanı Harun Gümüş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
MASE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Volkan Mazman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.