Tarih: 26.10.2018 15:40

Azime Yılmaz İlkokulu hız kesmiyor.

Facebook Twitter Linked-in

 Azime Yılmaz İlkokulu hız kesmiyor.

Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz ilkokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni ile göz doldurdu.

Beylikdüzü Azime Yılmaz ilkokulu, 25 Ekim Perşembe Günü 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı yaparak yönetim ve denetim kurulunu belirledi. Veli-okul dayanışması ve işbirliği için yeni bir sürece girdi.

 

Cumhuriyet Bayramı Göz Doldurdu

Velileri ile hep kol kola yürüyen okul, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu olarak seçilen velilere tam destek ile yola çıktı. Geçen eğitim öğretim yılında coşkulu törenlere imza atan okul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni ile de göz doldurdu.

 

Cumhuriyet Bilinci ve Vazifesini Bilen Nesiller Yetiştiriliyor

Azime Yılmaz ilkokulu müdürü Erkan Yıldırım, “ Atatürk’ün dediği gibi ”yeni nesil en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır.” felsefesinin ışığında Cumhuriyet dersimizin bilinci ve vazifesi ile yüklü bu yolda öğrenci, öğretmen ve velilerimin tümünün nezdinde Gürpınar halkının ve ülkemin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” diyerek Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajını okul sitesinde yayınladı.

 

Cumhuriyet İle El Ele

Yıldırım, Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümü kutlamalarında minik öğrencilerin daha öğrendikleri ilk harflerle Cumhuriyet’e ve Atatürk’e bağlılıklarını “el ele Atatürk ile el ele”, “Cumhuriyet ile el ele” gösterileri ile göstermiş oldular dedi.

.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —