Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 28 Şubat dolayısıyla video mesaj yayımladı.
ANKARA (İGFA) - Demokrasi tarihinin karanlık sayfasının, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü dolayısıyla videolu mesaj yayımlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 28 Şubat'ın milletimizin inancına, değerlerine ve iradesine vurulmak istenen bir pranga olduğunun altını çizerek , "Başta kadınlar olmak üzere toplumun büyük bir kesimi inançları ve yaşam biçimleri nedeniyle ayrımcılığa uğradı. Genç kızlar, başörtüleri nedeniyle en temel hak olan eğitim haklarından mahrum bırakıldı. Pek çok kadın istihdam ve temsiliyet imkanlarından uzaklaştırıldı. Bugün, kadınların sesinin daha gür çıktığı, haklarının güvence altına alındığı bir Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi ile gerçeğe dönüştü" dedi.
#28Şubat, milletimizin inancına, değerlerine ve iradesine vurulmak istenen bir prangaydı. Başta kadınlar olmak üzere toplumun büyük bir kesimi inançları ve yaşam biçimleri nedeniyle ayrımcılığa uğradı. Genç kızlar, başörtüleri nedeniyle en temel hak olan eğitim haklarından mahrum… pic.twitter.com/E91CMh881N
— Mahinur Özdemir Göktaş (@MahinurOzdemir) February 28, 2025
Bakan Göktaş, 28 Şubat'tan 28 yıl sonra bugün, tüm kadınlar için çok daha eşit, çok daha özgür bir Türkiye olduğunu belirterek, "Ülkemizin bir daha böylesi karanlık günleri yaşamaması için, kadınların kazanılmış tüm haklarını korumak için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
MANEVİ FERAHLIK İÇİN ÖZEL BİR NAMAZ İNŞİRAH SURESİ, ARAPÇA, OKUNUŞU VE MEALİ.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.