Bakan Göktaş: 28 Şubat iradeye vurulmak istenen prangaydı

Bakan Göktaş: 28 Şubat iradeye vurulmak istenen prangaydı

GÜNCEL 28.02.2025 15:16:38 0
Bakan Göktaş: 28 Şubat iradeye vurulmak istenen prangaydı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 28 Şubat dolayısıyla video mesaj yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Demokrasi tarihinin karanlık sayfasının, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü dolayısıyla videolu mesaj yayımlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 28 Şubat'ın milletimizin inancına, değerlerine ve iradesine vurulmak istenen bir pranga olduğunun altını çizerek , "Başta kadınlar olmak üzere toplumun büyük bir kesimi inançları ve yaşam biçimleri nedeniyle ayrımcılığa uğradı. Genç kızlar, başörtüleri nedeniyle en temel hak olan eğitim haklarından mahrum bırakıldı.  Pek çok kadın istihdam ve temsiliyet imkanlarından uzaklaştırıldı. Bugün, kadınların sesinin daha gür çıktığı, haklarının güvence altına alındığı bir Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi ile gerçeğe dönüştü" dedi.

Bakan Göktaş, 28 Şubat'tan 28 yıl sonra bugün, tüm kadınlar için çok daha eşit, çok daha özgür bir Türkiye olduğunu belirterek, "Ülkemizin bir daha böylesi karanlık günleri yaşamaması için, kadınların kazanılmış tüm haklarını korumak için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İNŞİRAH NAMAZI NEDİR? NASIL KILINIR?

MANEVİ FERAHLIK İÇİN ÖZEL BİR NAMAZ İNŞİRAH SURESİ, ARAPÇA, OKUNUŞU VE MEALİ.

Odunkıran'dan Duygu Yüklü Annelere...

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı

Bu Ülkeyi Sırtlayanlar İflasa Sürükleniyor

HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”

Küpeli, Oy Hakkım Gasp Edildi, Haksız Yere Linç Edildim

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.

Görevden Alma Kararı, Siyasi Deprem Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,

Meb’ten Tüm Öğrencilere Çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.

Gazze İçin Ortak Çaba

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.

İrademize Sahip Çıkıyoruz

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.

Tedbirler Masaya Yatırıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.

Karahan; Görevden Alma Kararı Şaşkınlık Yarattı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Daha Da Güçleniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

Başvurular Sürekli Açık Olacak

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.

İBB Personeli Davut Bildik Tutuklandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Krizler İçinde Güvenle Yol Alıyoruz

HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yaşanan zorluklara rağmen hükümetin kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Geleceğin Çevre Kahramanları

HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi, çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek için öğrenciler ve gönüllülerle birlikte İSTAÇ tesislerine teknik bir gezi düzenledi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.