Balıkçı Kenan Ekrem İmamoğlu’na Meydan Okudu
HABER / NEZİR KARAYÜN - İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Balıkçı Kenan Balcı’ya ait Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nın çevresinin bariyerlerle kapatılması, çarşı esnafı ve çevre halkının tepkisini topladı. Balıkçı Kenan, yaşanan durumu “haksızlık” olarak nitelendirerek yetkililere çağrıda bulundu.
BALIK SEVKİYATI VİNÇLE YAPILIYOR
Balıkçılar Çarşısı’nın giriş çıkışının engellenmesinden dolayı balık sevkiyatını vinç yardımıyla yapmak zorunda kaldıklarını belirten Balıkçı Kenan, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı, bizi yok etmek için her türlü yöntemi deniyor. Dükkânımızın etrafını bariyerlerle kapattılar. Biz halka hizmet etmek isterken, balık satacağımıza adeta cambazlık yapıyoruz” dedi.

BALCI: “YEŞİL ALAN MÜCADELESİNDEN BU YANA BASKI ALTINDAYIZ”
Kenan Balcı, 2019 yılında bölgedeki bir alanın park olarak kalması için mücadele ettiğini ve bu süreçten sonra baskıların başladığını ifade etti. Balcı, “8 yıl önce buraya 8 katlı bir bina yapılmak isteniyordu. Biz buna karşı çıkıp halkımız için buranın park alanı olarak kalmasını sağladık. O günden bu yana çeşitli operasyonlarla karşı karşıyayız” dedi.
“SOKAĞIMIZI GERİ İSTİYORUZ”
Çarşılarının önünde yer alan sokağın kapatıldığını belirten Balcı, yetkililere seslenerek bu sorunun çözülmesini istedi. “Çayırbaşı Sokak, bizim için hayati öneme sahip. Ancak sokağımızın büyük bir bölümü kapatıldı ve sadece 600 metrelik kısmı açık bırakıldı. Bu durum hem bizim işimizi hem de halkın buraya ulaşımını zorlaştırıyor” dedi.
CUMHURBAŞKANINA VE DEVLET YETKİLİLERİNE ÇAĞRI
Balıkçı Kenan Balcı, yaşadığı mağduriyetin çözülmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet yetkililerine seslendi. “10 yıldır bu baskılarla mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Çevre ve Şehircilik Bakanımıza çağrıda bulunuyorum. Bu haksızlığa dur deyin” diyerek yardım istedi.
BALIKÇI KENAN: “HALKIN MALINA SAHİP ÇIKIYORUZ”
Balcı, yıllardır yaşadığı sorunlara rağmen halkın menfaatini korumaya devam edeceğini vurguladı. “Biz burada sadece balık satmıyoruz, aynı zamanda halkın hakkını savunuyoruz. Ancak yapılan baskılar ve engellemeler işimizi zorlaştırıyor. Haksızlıklarla mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi, eğitim alanında tarihi bir başarıya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ticaretin bereketi, dürüstlük ve kurallara riayetle çoğalır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu ve İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında balık tüketilmesini önerdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile Basın İlan Kurumu Yönetmeliği’nde mali yapıya ilişkin önemli değişiklikler yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu, İstanbul’daki ticaret mahkemelerinin yapısında önemli bir değişikliğe gitti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayını manevi atmosferi güçlendiren sanat, kültür ve sağlık temalı etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Türkiye genelinde binlerce okulun kahrını çeken, sabahın seherinde kapıları açıp sınıfları pırıl pırıl yapan o gizli kahramanların bugünlerde uykusu kaçıyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece’nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirmek, ilçeye daha parlak bir gelecek inşa etmek amacıyla sivil toplum kuruluşları dev bir buluşmaya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi olarak Ramazan ayında komşularımızın sağlığını korumayı çok önemsiyoruz. Bu mübarek ayda beslenme düzeni değişiyor, uzun süre aç ve susuz kalıyoruz.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar Belediyesi, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın manevi iklimini tüm ilçeye yaymak için hazırlıklarını tamamladı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçe halkının toprakla olan bağını kuvvetlendirmek ve komşuluk hukukunu canlandırmak adına hayata geçirilen Hobi Bahçeleri’nde 7. dönem kura heyecanı yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'de Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camii, restorasyonun ardından arafe günü ikindi namazıyla yeniden ibadete açıldı; vatandaşlar hasretle camiye akın etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar olarak Ramazan ayı öncesinde temel gıda ürünlerindeki fiyat hareketlerini yakından inceledik.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.