Tarih: 01.01.0001 00:00 4589

Başarının Sırrını Verdik

İstanbul ve Beylikdüzü’nün en başarılı okulları arasında yerini alan Beylikdüzü Pınarkule Ortaokulu Polanyalı öğrencileri ağarlardı.

Başarının Sırrını Verdik

 

Ülkemize ve Okulumuza Hayran Kaldılar...

 

İstanbul ve Beylikdüzü’nün en başarılı okulları arasında yerini alan Beylikdüzü Pınarkule Ortaokulu Polanyalı öğrencileri ağarlardı.

 

İstanbul- Beylikdüzü Pınarkule Ortaokulu; Erasmus+ “Eurofuture Changing Places” projesi kapsamında Polonya’nın Busko-Zdroj kenti Zespol Szkol Ponadgimnazjalnych Nr1 adlı okulundan eğitime gelen öğrenci ve öğretmenleri ağırladı.

 

“Başarının Sırrını Verdik”

Beylikdüzü Pınarkule Ortaokulu müdürü Gürkan Bayoğlu; Erasmus+ “Eurofuture Changing Places” projesi kapsamında Polonya’nın Busko-Zdroj kenti Zespol Szkol Ponadgimnazjalnych Nr1 adlı okulundan gelen öğrencilerimiz, bir hafta boyunca misafirimiz olarak, derslerimize girdiler, bazı dersleri kendileri yaptılar, eğitim müfredatımız ve okulumuzun başarıları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Ülkemizi ve okulumuzu en iyi bir şekilde anlatırken, başarılarımızın sırlarını anlattık. Öğrencilerimizle yakından ilgilendiler, öğrencilerimizin ilgilerine, bilgi ve başarılarına hayran kaldılar.

 

“Birlikte Keşfettik”

Bizi Polonya ve kendi kentleri Busko-Zdroj hakkında bilgilendirdiler. Polonya ve Türkiye kültürü, yaşamı ve dillerimiz arasındaki ortaklıkları birlikte keşfettik. Okulumuzdan ve Türk misafirperverliğinden memnun olarak ülkelerine geri döndüler.

Önümüzdeki bahara daha kalabalık bir grup olarak tekrar gelmek istediklerini belirttiler.

Biz de Aralık ayında bir grup öğrencimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla “Changing Places Away”  başlıklı aktivitemizi gerçekleştirmek üzere onların okulunda misafir olacağız.

Bize bu imkânı sağlayan okul yönetimize ve Türkiye Ulusal Ajansına teşekkür ederiz. Dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.