Tarih: 01.01.0001 00:00 3591

Başkan Akgün’den Kaymakam Arat’a Teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat’a, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali süresince ilçeye gelen yabancı konuklar ve festivali ziyaret eden vatandaşların huzur ve güvenliğin

Başkan Akgün’den Kaymakam Arat’a Teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat’a, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali süresince ilçeye gelen yabancı konuklar ve festivali ziyaret eden vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

“Hassas ve titiz bir çalışma yürüttünüz”

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat’ı makamında ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu yıl 18’incisini düzenlediğimiz Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ni güvenlik ve huzur içinde tamamladık. Festivalimize katılan 64 ülkeden 1330 sanat elçisi ve her gün festival alanını ziyaret eden onbinlerce vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için gösterdiğiniz hassasiyet ve yürüten titiz çalışmadan dolayı teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

“Konuklarımızın güvenliği her şeyden önemlidir”

Kaymakam Arat, Başkan Akgün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, festivalin çok başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildiğini belirtti. Arat; “İlçemize gelen yabancı konuklarımızın, halkımızın güvenlik ve huzuru bizim için her şeyden önemlidir” ifadesini kullandı. Başkan Akgün, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat’a teşekkür belgesi ve tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün maketini takdim etti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.