Tarih: 20.11.2018 17:26

Başkan Cem Kara'ya Okullardan Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Cem Kara'ya Okullardan Ziyaret

Başkan Cem Kara'yı Çatalca'da bulunan okulların müdürleri, öğretmenleri ve aile birliği üyeleri makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Anadolu Lisesi, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu, Gazi İlkokulu'nu temsilen ziyarete gelen okul müdürleri, öğretmenleri ve aile birliği üyelerini makamında ağırladı.

Kendisi de bir eğitimci olan Başkan Cem Kara'yı, yaklaşan 24 Kasım  Öğretmenler Günü öncesinde okul müdürleri, öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri ziyaret etti.

24 Kasım Öncesi Başkan Kara'ya Ziyaret

Konuklarını makamında keyifli sohbetler eşliğinde ağırlayan Başkan Kara'ya Çatalca Anadolu Lisesi okul müdürü ve öğretmenleri saat hediye ederken, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu temsilen okul müdürü ve öğretmenleri tarafından ise plaket takdim edildi. Gazi İlkokulu'nu temsilen ziyarete gelen okul aile birliği üyeleri ise, Başkan Cem Kara'ya çiçeklerini sundu. İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu olarak Başkan Kara'nın makamına konuk olan okul müdürü ve öğretmenler de yemek davetinde bulundu.

Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni temsilen ziyarete gelen okul müdürü, öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri ise; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, 23 Kasım Cuma günü okulda düzenlenecek olan öğle yemeğine Başkan Cem Kara'yı da davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —