Başkan Kabaktepe, “Recep Tayyip Erdoğan Dünyada Yaşanan Krizleri Çözen Adamdır.”

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığı Dün Akşam Deniz Bahçe Düğün Ve Davet Salonunda Teşkilat Yöneticilerine Yönelik Bir Motivasyon Yemeği Tertipledi.

SİYASET 3.08.2022 12:02:00 696 0
Başkan Kabaktepe, “Recep Tayyip Erdoğan Dünyada Yaşanan Krizleri Çözen Adamdır.”

Başkan Kabaktepe, “Recep Tayyip Erdoğan Dünyada Yaşanan Krizleri Çözen Adamdır.”

 

Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanlığı dün akşam Deniz Bahçe düğün ve davet salonunda teşkilat yöneticilerine yönelik bir motivasyon yemeği tertipledi. Yemeğe AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yanı sıra, il başkan yardımcıları İsmet Öztürk, Sevim Sayım Madak, il yönetim kurulu üyesi Tuncay Çokyaman, milletvekili Nevzat Şatıroğlu gibi isimlerde katıldı.

 

Kabaktepe, “Liderimiz Erdoğan’ı Yine Başkan Yapacağız”

Yemekte bir konuşma yapan ve teşkilat mensuplarına heyecanlarından dolayı teşekkür eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte hep milletin yanında oldu. İzlediği rota birilerinin istediği yol değil kendi istediği rota oldu. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimde halkın istediği mi olacak yoksa dış güçler tarafından beslenen 6’lı masanın istediği mi olacak. Biz AK Parti olarak herkesle her yerde olacağımızın sözünü verdik. Herkese 3 defa gidilecek dedik öylede yapıyoruz. Yüz yüze 100 gün projemizle tüm ilçelerde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye hakikaten 20 yılda büyük bir hizmet yaptık. Şişirdikleri algı balonlarıyla halkımızı aldatmak istiyorlar. 20 yıldır verdiğimiz dersi yine vereceğiz. Yalanlarım mimarı Kılıçdaroğlu ve yaveri İBB başkanıdır. İşten çıkarmayacağız deyip 14 bin kişiyi işten çıkaranlar, halkı aldatanlar bunlardır. Bugünde çıkıp bize bu konuda iftira atan yine bunlar. Siz dedikodulara bakmayın. 3 yılda dünya sağlık, gıda, savaş, kıtlık, enerji gibi krizler yaşıyor. İşte Recep Tayyip Erdoğan bu sorunları çözen adam olarak görülüyor. Bizde üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük gücümüz teşkilatınız. Sizlere güveniyorum. Teşekkür ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte 2023 yılında bir kez daha başkan yapacağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Günaydın, “19 Okul Projesi Hazır. 2 Tanesine Başladık”

 

Yemeğin mimarı Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın konuşmasında, ‘Tüm seçimleri kazandık yine öyle olacak. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Beylikdüzü AK Parti teşkilatı olarak çok önemli çalışmalara imza attık. İlçemizi yeniledik. Kamu kurumlarımızla iletişim halimde olduk. Gençlerimizi askere gönderirken onları yalnız bırakmıyoruz. Doğum yapan kardeşlerimizin yanında oluyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Çat Kapı programımızla çalmadık kapı, gönlüne girmediğimiz hane kalmayacak. Gençlik kollarında ki kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kadın kolları yöneticilerimize özverilerinden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu çalışmaları onlarla birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar ilçemiz için 19 okul projelendirdik. Başlanan okullarımız var. 2 tanesi inşallah bu dönem eğitim-öğretim dönemine yetişecek. Beylikdüzüne hizmeti geçmişte olduğu gibi yine AK Parti getiriyor’ açıklamasında bulundu.

 

Nevzat Şatıroğlu, “Recep Tayyip Erdoğan’ın Yoluna Yoldaş Olacağız”

İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ise konuşmasında, ‘AK Parti Türkiye’nin en büyük ailesidir. 20 yıldır milletinin yanında olan bozulmayan ve birlikte çalışmaya devam eden bir ailedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilerleyen kutlu bir davanın ismidir AK Parti. Birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Daim etsin ki liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güç katsın. Recep Tayyip Erdoğan’a güç vermek yoluna yoldaş olmak en büyük görevimiz olmalıdır. 2023 önemlidir. Küresel güçler Türkiye’nin güçlü olmasını istemediler, istemezler. Artık itibar kazanmış büyük bir ülke Türkiye. Bize diz çöktürmeyecekler. Bu yüzden çok çalışmalıyız’ dedi.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.