Başkanımız Ve Milletvekili Ali Şahin´i Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Başkanımız Ve Milletvekili Ali Şahin´i Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

BELEDİYE HABERLERİ 4.09.2024 11:09:28 65 0
Başkanımız Ve Milletvekili Ali Şahin´i Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’e yapılan devasa eserleri tanıtarak esnafla bir araya geldiler.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mehmet Tiryaki, Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun şehre kazandırdığı devasa eserlerden Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni, Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni, Mavikent Külttür ve Spor Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra Gaziantep Oto ve Makina Sanatkarları Esnaf Odası’nı ziyaret ettiler. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya gelerek sohbet ettikten sonra Şahinbey’e açılan TÜVTÜRK muayene istasyonunu ziyaret ettiler.

Şehrimiz İçin Çalışıyoruz

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu birlik ve beraberlik içerisinde vatandaş için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “AK Parti Milletvekilimiz Ali Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Av. Mehmet Tiryaki ve teşkilat üyeleri ile birlikte Şahinbey İlçemize kazandırdığımız eserleri gezip kursiyerlerle ve öğrencilerle bir araya geldik. Sayın Milletvekilimiz Ali Şahin her zaman halkın içerisinde olmuştur kendisiyle birlikte daha sonra Gaziantep Oto ve Makina Sanatkârları Esnaf Odası’nı ve Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnafımızı ziyaret ettik. Çok verimli ziyaretler ve sohbetler gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Ali Şahin’e, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. Mehmet Tiryaki’ye ve teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.


Gaziantep,Şahinbey Belediyesi
belediye365.com

Özdemir, Katliamı Dünyaya Duyuruyoruz…

Bağcılar’da Çocuklar, Gazze’deki Zeytin Ağacı Katliamını Zeytin Çekirdeğinden Tespih Yaparak Protesto Etti.

Beslenme Saatine Ödül…

Beylikdüzü Belediyesi'nin “Beslenme Saati” Uygulaması Sürdürülebilir İş Ödülleri 2024'te Ödüle Layık Görüldü

Türkgenç; Her Zaman Devletimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz…

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’ten Kaymakam Bülent Karacan’a Ziyaret.

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı.

Soylu: : Dünya’daki Uyuşturucuyu CIA Yönetiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadaki paylaşımında, Süleyman Soylu’nun, “Amerika Afganistan’ı uyuşturucu merkezi yaptı. Dünya’daki uyuşturucuyu CIA yönetir” açıklamasına dikkat çekildi.

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi değiştirildi. Ayrıca, 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Bu önemli karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen yürürlüğe gir

55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı

Uluslararası Tarım, Biyoloji Ve Yaşam Bilimleri Konferansı Trakya Üniversitesi'nde Başladı 55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı.

Konsey, Yeşil ve Doğal Alanları Korumaya Kararlı

Esenyurt’ta Temizlik İşleri Projesine Yeniden Değerlendirme Çağrısı, Kent Konseyi, Yeşil Ve Doğal Alanları Koruma Konusunda Kararlı.

Artar; Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'dan İlk Toplantısında, Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim seviyesine ulaşmak olacak dedi.

Erdoğan’dan Müteahhitlik Sektörüne Tam Destek…

Erdoğan, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türk müteahhitlerin dünya genelindeki başarılarını vurguladı. Erdoğan, müteahhitlik sektörünün Türkiye'nin en güçlü olduğu alanlardan biri.

Silivride Gaziler Günü Kutlanıyor

Silivri, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Silivri Kaymakamlığı bünyesinde gerçekleştirilecek bu özel kutlama, Silivri Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek.

‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesi Sona Geldi…

Çalık: Amacımız Komşularımız İçin Daha İyi Bir Yaşamı Tasarlamak. Gürpınar’da ‘Üç Köy Üç Meydan’ Projesinde Sona Yaklaşıldı dedi.

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Kayalı’nın “Yapay Zekâ Derin Öğrenme Modeli ile Geçmişin Geleceği; Antarktika Örneği” isimli çalışması, kutuplardaki sıcaklık artışının küresel iklim değişikliğinden iki kat daha fazla etkilendiğini ortaya koyuyor.

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

162 Çocuk İçin Renkli Görüntülerin Yaşandığı 4. Geleneksel Toplu Sünnet Töreni düzenlediler.

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Zekeriya Postacı'yı ziyaret etti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.