Tarih: 01.01.0001 00:00 2409

'Bazen Kaybetmek Kazanmaktır”

Büyükçekmece geçmiş dönem belediye meclis üyesi ve meclis gurup başkanı Recep Erol, 23 Haziran seçimleri hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece halkının gönlünde taht kurmuş Ak Parti belediye başkan aday adayı Recep Erol, “Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar emek veren, 23 Haziran'da her türlü olumsuzluğa rağmen canını dişine takarak çalışan sandık başkanından müşahidine, kat sorumlusundan okul sorumlusuna tüm kademelerde bu hak dava için çalışanlara, ayrıca hiçbir sıfatı ve çıkarı olmadan liderine ve partiye sahip çıkanlara teşekkür ediyorum”

 

“Allaha Havale Ediyorum”

 

“Ayakları yere basmayan seçimden seçime gelip bir daha gözükmeyenleri, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıp kırıp dökmeyi marifet sananları ve bu yaptıklarının sonunda değişik görevlere terfi edip taltif edilenleri ALLAH C.C. havale ediyorum. Her şeyi gören bilen bir halk ve Hak var. Bazen kaybetmek kazanmak, bazen de kazanmak kaybetmektir.”

 

İmamoğlu’nu Tebrik Etti

 

“Dünya tarihi başkenti, imparatorluklar şehri İstanbul'umuzun İBB Başkanlığına seçilen sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum.
Demokrasiyi tanımak ve hazmetmek gerek. Siyasi hayatımızda bunlar olacaktır. Önemli olan farklılıkları zenginlik görerek herkese eşit mesafede hizmet edebilmek ve İstanbul'umuzda Bir Hoş Sada Bırakabilmektir” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.