Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu
HABER M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni dönemde görev alacak isimleri belirledi. 28. Yasama Dönemi’nin ikinci devresinde Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ yeniden TBMM Başkanvekilliği görevine seçildi.
AK Parti Grubu, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’in başkanlığında bir araya gelerek, Meclis'te görev yapacak olan başkanvekili, katip üyeler ve idare amirlerini belirledi. Toplantı basına kapalı şekilde yapıldı.
“KATİP ÜYELİKLERE YENİ İSİMLER SEÇİLDİ”
AK Parti’nin yaptığı açıklamaya göre, Başkanlık Divanı'nda görev yapacak yeni katip üyeler şu şekilde belirlendi:
Bu isimler, Meclis çalışmalarında imza işlemleri ve resmi belgelerin hazırlanmasında görev alacak.
“İDARE AMİRLERİ DE BELLİ OLDU”
TBMM İdare Amirliği görevine de üç isim getirildi:
İdare amirleri, Meclis’in günlük işleyişi ve düzeniyle ilgili organizasyonlarda aktif rol oynayacak.
“TBMM GENEL KURULU’NDA OYLAMA YAPILACAK”
Bugün TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti ve diğer siyasi partilerin belirlediği Başkanlık Divanı üyeleri ile ihtisas komisyonlarının üyeleri oylanacak. Komisyon üyeleri bugün resmi olarak okunacak. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, komisyon başkanlarının ise gelecek hafta açıklanacağını ifade etti.
“BEKİR BOZDAĞ’DAN TEŞEKKÜR MESAJI”
TBMM Başkanvekilliği görevine tekrar seçilen Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı. Mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Meclis Grubu’na ve TBMM Genel Kurulu’ndaki tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. TBMM Başkanvekilliği görevine tekrar layık görülmek benim için büyük bir onur. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.”
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Gazeteci yazar Gündoğdu Yıldırım’ın 13. kitabı raflardaki yerini aldı. Yıldırım, bu kez “Başarının Altın Kuralları” isimli kitabıyla okurlarının karşısına çıktı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İstanbul İl Müdürü Malik Ejder Batur, Esenyurt’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - TRT İstanbul Radyosu’nda uzun yıllar ses sanatçısı olarak görev yapan ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Türk halk müziği sanatçısı Sami Aksu, siyasete adım attı.
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 2025-2026 eğitim öğretim yılıyla ilgili, Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e bilgiler veren Postacı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 15 Mayıs 2025’te yapılan Karayolu Taşıma Yönetmeliği değişikliğiyle birlikte moto-kuryeler artık resmi olarak mevzuata dâhil oldu.
Kocaeli Zabıtası'ndan okul kantinlerine sıkı takip
Avrupa Hareketlilik Haftası’na Eskişehir’de AB desteği
Beylikdüzü’nün en çok tercih edilen okullarından biri olan Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu, 2025-2026 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt, eğitim alanında yakaladığı başarılarla adından söz ettiriyor.
Kader Mahkumları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel, Adom Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün ile bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye'den Almanya'ya giden tırda 1.871 parça tarihi eser, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı.
Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında yapılan Kel Aliço Anma Yağlı Güreşleri, hem büyük heyecana sahne oldu hem de güreşseverleri tribünlere çekti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.