Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle 2 maç men cezası alan Merih Demiral'a şehrin dört bir tarafına astırdığı billboardlarla destek verdi.
Belediye Başkanı Rasim Arı, milli futbolcu Merih Demiral'a Avusturya maçında gol sevinci sırasında yaptığı 'bozkurt' işareti nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza verilmesine tepkisini gösterdi. Verdiği karardan dolayı UEFA’yı kınadığını belirten Arı, Demiral’a destek için hazırlattığı görselleri hem sosyal medya hesaplarından paylaştı hem de şehrin dört bir tarafında bulunan billboardlara astırdı.
Arı’nın hazırlattığı görsellerde “Ne Mutlu Türk’üm Diyene. Gururumuzsun Melih Demiral. Nevşehir olarak daima yanındayız” ifadelerine yer verildi.
Arı, “Ülkemizin gururu olan milli takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Bu süreçte milli futbolcumuz Merih Demiral'a verilen cezayı son derece siyasi ve kabul edilemez buluyorum. Bu tür cezalar, oyuncularımızı hırslandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. UEFA ve Avrupa iki yüzlüğünü bir kez daha sergiledi. Onlara en güzel cevabı evlatlarımız yarın sahada verecektir.” dedi.
Bu arada Belediye Başkanı Arı, yarın akşam Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımımızın heyecan dolu çeyrek final mücadelesini dev ekranda izlemek üzere tüm Nevşehirlileri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine davet etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.