HABER /DUYGU CANKO/ ADOM AJANS –Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ayasofya’da düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması’nın Türkiye finaline katılarak gençlerle bir araya geldi, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanan çiftler, e-Devlet’ten alacakları kodlarla mobilya ve beyaz eşyada yüzde 5–35 arası indirim fırsatı elde edecek.
HABER /MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeşilay Forumu'nda yaptığı konuşmada uyuşturucu, alkol, kumar ve dijital bağımlılık başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıklara karşı mücadele çağrısı yaptı.
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP’li Yankı Bağcıoğlu, Anayasa Mahkemesi'nin kararının Türk Silahlı Kuvvetleri’nde süregelen yapısal sorunları çözemediğini ve komuta birliğini daha da zayıflattığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin doğal kaynakları, stratejik konumu ve enerji yatırımlarıyla küresel enerji sahnesinde önemli bir aktör haline geldiğini vurguladı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), uzun süredir tartışma konusu olan yıpranma payı uygulamasında önemli bir değişikliğe gitti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde 24 derslikli modern bir okulun inşasına başladı. Proje, özel sektör iş birliğiyle kısa sürede tamamlanacak.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kuran, ilçe başkanlığı toplantı salonunda basın mensuplarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen sünnet düğününde, motosiklet sürücüsü D.K., düğün yapılan M.I. isimli çocuğa çarptı.
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Türkiye’de çiğ süt üretimi 2024’te geçen yıla göre yüzde 4,7 arttı. İnek sütü üretimi artarken, koyun ve keçi sütünde düşüş yaşandı.
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, milletvekillerini 1. Meclis’e götürdüğü için hakkında tutuklama talebi istenen otobüs şoförüne sahip çıktı: “Biraz vicdan, biraz akıl, biraz insaf!”
HABER /DUYGU CANKO/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi, çevre gönüllüleriyle bir araya gelerek temiz bir ilçe için harekete geçti.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ücretsiz toplu sünnet organizasyonu başlatıyor. Kayıtlar 30 Mayıs’a kadar sürecek.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.