Tarih: 01.01.0001 00:00 6772

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği, Beylikdüzü ve İstanbul da birçok sosyal etkinlikler düzenleyerek adından söz ettiriyor.

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği, Beylikdüzü ve İstanbul da birçok sosyal etkinlikler düzenleyerek adından söz ettiriyor.

Öğrencilere Yardım

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği Kurucusu Oktay Aksu Başkanlığında engelli bireyler için tiyatro organizasyonları ve öğrencilere burs imkânları sağlıyor. Adakent beylicium Avm’ye taşınan dernek, sosyal yardımlaşma çalışmalarına devam ediyor.  Derneğin Kurucu Başkanı Aksu, “ ‘eğitimin rengi yoktur’ adlı bir projemiz var. Maddi durumu olmayan öğrenciler için hazırlanan bu proje ile Öğrenci arkadaşlarımızı Üniversiteye hazırlama imkanı sağlıyoruz.  Dersler Halk Eğitim Merkezinde ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca ileriki hayatlarında yardımcı olmak amacıyla, yine Eğitim Merkezinde ücretsiz Diksiyon dersleri verilecek. Bu proje en kısa zamanda hayata geçecek” dedi.

Engellilerin Arzuları Yerine Getiriliyor

Engelli bireylerin istek ve dileklerini gerçekleştirmek için çalışmalar yaptığını belirten Aksu, “ bir engelli taraftarımız Galatasaray Tesislerini görmeyi çok istedi. Bizde Kulüpten izin alarak, bu kardeşimizin isteğini yerine getirdik. Tesislerimizi gezdirdik. Şehit aileleri için tiyatro etkinlikleri düzenliyoruz. Bu etkinlikten sağlanan kazanç, şehit ailelerine bağışlanıyor” dedi. Her alanda sosyal faaliyetler düzenlemeye çalıştığını belirten Aksu, “ kimsesizler yurduna yardım amacıyla kıyafet, kitap, erzak yardımları yapıyoruz. Dernekteki arkadaşlarımızla şehir içi ve şehir dışına erzaklarımızla beraber gidip ihityacı olanlara ulaştırıyoruz” dedi.

“Siyasetle İşimiz Yok”

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak hiçbir siyasi çalışmalarının olmadığını söyleyen Oktay Aksu, “ bu dernek kar amacı gütmeyen, öz kaynaklarıyla ayakta duran bir dernektir. Siyasetle işimiz yok. Amacımız tamamen sosyal sorumluluk üzerine projeler üretmektir. Tabi biz belediyelerden veya kurumlardan yardım ve destek isteriz. Her partiye eşit yaklaşıyoruz. Bizi destekleyen her siyasetçiye kapımız açıktır” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.