Beylikdüzü Müzik Akademisi Kutladı!
24 Kasım Öğretmenler Gününü Konser Etkinliğiyle Kutladı!
10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Beylikdüzü Müzik Akademisi, Öğretmenler Gününü her yıl kasım ayında düzenlenen geleneksel öğretmen-öğrenci konseri etkinliği ile kutladı. Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde gerçekleşen etkinliğe katılım büyüktü.
Rahmi Aydemir’in açılış konuşması ve sunuculuğunda gerçekleşen konser etkinliğinde, Akademi Kurucusu ve Eğitmen Can Çolak’ın yanı sıra, eğitmenler; Beste Yoltay, Özge Sorgun, Yakut Gül, Ramazan Ağaçkaya ve Yahya Azer de öğrencilerine eşlik ettiler.
Mozart’tan, Beethoven’a, Evgeny Grinko’dan Barış Manço’ya, Karaindrou’dan Anonim Türkülere kadar bir çok eseri icra eden öğrenciler yetenekleri ile göz doldurdu.
Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgeleri verilirken; konuklar da 10. Yıl Marşını söylediler. Sanatçı ve Eğitmen Beste Yoltay, Rahmi Aydemir’e teşekkür belgesini takdim ettikten sonra, gösterilen ilgi için memnuniyetini dile getirerek, çocukların kişisel gelişimi adına müzikle daha fazla vakit geçirmeleri gerektiğini vurguladı.
Beylikdüzü Müzik Akademisi Yetişkin Konser Etkinliği 8 Aralık’ta gerçekleşecek. Konser biletlerine (0212) 854 25 26 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.
NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Küçük kız, oyun oynarken sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Ailesi polise başvurdu. Olay, “taksirle yaralama” suçu kapsamında değerlendirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tutukluluğunun 102. gününde acil ameliyata alınacak.
HABER / ADOM AJANS – İSTANBUL - Küçükçekmece’de yaşanan bir olay, basın camiasında tepkilere yol açtı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:
HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.