Tarih: 08.05.2019 18:08

Beylikdüzü’nde Görev Değişimi

Facebook Twitter Linked-in

Dr. İhsan Kara; geçtiğimiz aylarda Çanakkale/Eceabat ilçesinden Beylikdüzü ilçe müftülüğüne atanarak görevine başladı. Küçük bir ilçeden büyük ve potansiyeli fazla olan bir ilçeye geldiğini ifade eden İhsan Kara, Beylikdüzü ile ilgili ilk izlenimlerini bizlere şu şekilde aktardı: ‘Beylikdüzü’nün dini anlamda potansiyeli çok ve hizmet alanı geniş bir ilçe. 45 cami, 40 Kur’an kursu ile hizmete devam etmektedir. Ayrıca Türkiye çapında derece yapmış olan 5 yatılı hafızlık Kur’an kursumuz var. Yeni cami ve Kur’an kursu içtihatlarımız da devam etmektedir’

“Ramazan Etkinliklerimiz Devam Ediyor”

Beylikdüzü’nde ramazan ayı münasebeti ile yaptıkları hizmetlerden bahseden Kara, ‘Ramazan ayına özel Hacı Sacit Ateş Camii ve Hz. Osman Camiinde hatimle teravih kıldırılmaktadır. İlçedeki bazı camilerimiz 24 saat açıktır. Merkezi camilerde ise ramazan boyunca halka ücretsiz iftar veriyoruz. Amacımız özellikle ihtiyaç sahibi insanlarımızın kursağına sıcak çorba girsin. Hayır sahibi vatandaşlar bize gerekli yardımları yapıyor bizde Allah rızası için amacına ulaştırıyoruz.

“Vatandaş Soruyor Biz Cevaplıyoruz”

Müftülük içerisinde yer alan Aile ve Dini Hizmetler bürosunda hafta içi her gün hem telefon hem de yüz yüze halkın sorularına cevap verildiğini belirten Dr. İhsan Karan ‘Beylikdüzü halkına her zaman kapımız açıktır’ dedi. Hizmetlere en güzel şekilde devam edileceğini söyleyen İhsan Karan, ‘Beylikdüzü’nde daha güzel hizmet etmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —