Beylikdüzü’nde Huzura Doğru

Polis ve vatandaş ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözümler bulabilmek için Beylikdüzü İlçe Kaymakamı huzur toplantısını gerçekleştirdi. Huzur Toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çal?

ASAYİŞ 6.10.2020 18:29:28 0
Beylikdüzü’nde Huzura Doğru

Huzur İçin Toplandılar

Polis ve vatandaş ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözümler bulabilmek için Beylikdüzü İlçe Kaymakamı huzur toplantısını gerçekleştirdi. Huzur Toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Beylikdüzü Emniyet Müdürü Serkan Gömce katıldı.

Beylikdüzü’nde polisle halk arasındaki ilişkiyi geliştirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla,  Kaymakam Mustafa Altınpınar önderliğinde yapılan huzur toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Gömce, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.  Toplantının esas konusunu Beylikdüzü’ndeki Asayiş sorunları oluşturdu.

En Büyük Sorun Gürpınar Sahili

Toplantıda ilçe genelinde yaşanılan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Altınpınar belirlenen sorunların çözümünde polisle halkın ve belirli kurumların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğinin önemini vurguladı.

Mahalle muhtarları, genelde park sorunları trafik kazaları, hırsızlık gasp dilencilik, hava fişekler, müzik sesleri, silahlı çatışmalar, mahallede olan kavgalar,  geç saatlerde uygunsuz görüntü ve konuşmaların çevredekileri rahatsız ettiğini söyledi.

 Beylikdüzü’nün ortak sorunlarını dile getiren muhtarlar, özellikle Gürpınar sahilinin daha büyük sorunlar teşkil ettiğini ifade ettiler. Gece geç saatlerde alkol alınması, çatışmalara sebebiyet vererek çevre sakinlerini huzursuz ettiğini belirterek çözüm istediler.

Cezai İşlemleri Artıracağız

Muhtarların ilettikleri sorunlarla ilgili Altınpınar, Belediye ve Emniyet Teşkilatı ortaklığıyla yapılacak olan projelerin çalışmalarının başlatılacağını söyledi.  Dile getirilen tır parkı sorununa yapılan cezai işlemlerin artırılacağını belirterek, park ve yollarda asayişin daha sıkı denetleneceğini vurguladı.

Beylikdüzü Balık halinden balık alan kamyonların kasalarından akan suların yollarda çevre kirliliğine sebep olarak, kötü kokuya ve yolların kayganlaşmasına sebebiyet vermesinden dolayı cezai işlemlerin uygulanacağını söyledi.

Vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde huzur ve asayiş sağlanıyor

Altınpınar güvenlik ve huzur kavramı günümüzde değişti. Bizim hedefimiz huzuru en çok bozan sorundan tutun, bazen huzuru bozmayacağını düşündüğümüz en küçük soruna kadar ilgilenmek ve takip etmektir. Biz halkımızı sadece can ve mal kaybı açısından değil psikolojik olarak da rahatsız eden her unsuru ortadan kaldırmak için gayret içerisindeyiz. Buradaki en önemli unsur halktır, şeklinde konuştu. Kaymakam Altınpınar konuşmasının devamında ise vatandaş ile devlet arasında önemli bir bağ olan muhtarların her konuda kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Kültürlerarası Buluşma Koç’ta Hayat Buldu

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Okulda gerçekleştirilen Erasmus+ etkinlikleri, farklı kültürleri bir araya getirirken öğrenciler sanat ve geleneksel değerlerle buluştu.

Minderde Çifte Bronz Gururu

M.MUSTAFA KARAYÜN /HABER Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri, uluslararası bir turnuvada elde ettikleri başarıyla adından söz ettird

Başarılı Öğrencilerden Gururlandıran Zaferler

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Okul sporlarında elde edilen derecelerle dikkat çeken öğrenciler, hem akademik hem sportif başarılarıyla örnek olurken, okul yönetimi hedefin daha büyük başarılar olduğunu vurguladı.

Mobil Tehditlerde Büyük Artış

HABER /NEZİR KARAYÜN Kaspersky tarafından yayımlanan Mobil Tehditlerin Evrimi raporu, akıllı telefon kullanıcılarını yakından ilgilendiren çarpıcı verileri ortaya koydu

ŞEHİT HABERİ YÜREKLERİ YAKTI

HABER /NEZİR KARAYÜN "ASKERİ ARAÇ KAZASI CAN ALDI"

Kaderine Terk Edilen, Şehit Okulu İçin Acil Çözüm Çağrısı... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

HABER / NEZİR KARAYÜN EĞİTİMDEN HABERLER – Veliler, binanın madde bağımlılarının ve kimliği belirsiz kişilerin bulunduğu tehlikeli bir yapıya dönüştüğünü belirterek yetkililere acil yıkım ve yeni okul çağrısında bulundu.

Memiş’ten Güçlü Vizyon ve Türkiye Yüzyılı Hedefleri

Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, Esenyurt Kıraç İlkokulu'nu ziyaret ederek okulun başarı dolu çalışmaları ve yeni eğitim modeli üzerine bilgiler aldı.

Eren’den Eğitimde Değer Odaklı Güçlü Adımlar…

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Eğitimden Haberler imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında eğitim camiasındaki başarılı çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Yılların Elektrik Sorunu Nasıl Çözüldü

HABER / NEZİR KARAYÜN - Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un girişimleriyle yıllardır süren düşük voltaj sorunu çözüldü. Mahalle sakinleri artık kesintisiz ve güvenli elektriğe kavuşmanın rahatlığını yaşıyor.

Kuraklık Alarmı Tarımı Tehdit Ediyor

HABER / NEZİR KARAYÜN - TÜRKYED Genel Başkanı Nihat Çelik, Dünya Su Günü’nde kuraklık ve artan su tüketiminin tarımı tehdit ettiğini söyledi. Çelik, su kaynaklarının korunması için acil önlem çağrısı yaptı.

Gençlere Büyük Destek Aileye Güçlü Adım

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN - Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu ile yüz binlerce gence destek sağladıklarını belirterek aile yapısını güçlendirmeye kararlılıkla devam ettiklerini söyledi.

Yerli Patent Başvuruların Ne Durumda?

NEZİR KARAYÜN / Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yerli patent başvurularındaki artışı açıkladı. Türkiye’nin teknoloji üretiminde yeni bir döneme girdiğini vurguladı.

Kardeşlik Acısı Yürekleri Yaktı…

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da yaşanan helikopter kazasında şehit olan asker ve teknik personel için başsağlığı mesajı yayımlayarak acının ortak olduğunu vurguladı.

Bir Sınıf Bir Milletin Hafızası Oldu

HABER / NEZİR KARAYÜN - Hüseyin Mısırlıoğlu, öğrencilerinin cepheye gidip şehit olduğu o yılları unutmadıklarını belirterek, “Bu sınıf sadece bir oda değil, bir milletin fedakarlığının canlı hatırasıdır” dedi.

kadın hentbolcular Avrupa’da yarı final için avantajı kaptı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Yunanistan’ın A.C. PAOK Takımı’nı 36-30 mağlup etti ve yarı final kapısını araladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.