Beylikdüzü’ne Işık Saçacak..!

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmada kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılanan Işık, tebrikleri kabul etti.

GÜNCEL 2.01.2019 15:11:53 3350 0
 Beylikdüzü’ne Işık Saçacak..!

 Beylikdüzü’ne Işık Saçacak

Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, partililer ve ilçe sakinlerini AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda ağırladı. 2019 yılının Beylikdüzü’ne ‘Işık’ saçacağını müjdeledi.

İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olması ile öne çıkan Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü belediye başkan adaylığının açıklanmasının ardından teşkilat üyeleri ve ilçe sakinleri ile buluştu. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmada kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılanan Işık, tebrikleri kabul etti.

‘Bıçak Kemiğe Dayandı’

Beylikdüzü’nde halk ile yöneticiler arasında derin bir uçurum oluştuğunu ve artık bıçağın kemiğe dayandığını vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Adayı Işık, “Beylikdüzü’nü yönetenler, ilçede yaşananları anlamakta yetersizler. Beylikdüzü beceriksiz ve sorumsuz ellerde. Buradan müjdelemek isterim ki; üç ay sonra bu keyfi yönetim anlayışından, ilçeye ihanet edenlerden, hakkını aramak için demokratik bir eylem sergileyen esnafa boykot uygulamaya kalkan zihniyetten zerre kadar eser kalmayacak. Papazı, patriki dinlemek için ayağına kadar giden ama kendi ilçesinde yaşanan ve mağdur ettiği esnafın, halkın şikâyetlerine kulak asmayan, dirsek gösteren bu yönetim anlayışı Beylikdüzü siyasi tarihinin çöplüğündeki yerini alacaktır.” dedi.

‘Yakamıza Yapışın’

“Allah’ın izni, sizlerin desteği ve bizlerin kararlı, azimli çalışmasıyla 2019’da devralacağım yerel yönetim iktidarında, sadece kendi şahsi haklarınızı değil, Beylikdüzü yaşamının tüm haklarının hesabını sorun.” sözleri ile konuşmasını sürdüren Işık, “Bu kentin ucunda bucağında yaşayan her bir canlının hesabını sorun. Şayet sokakta aç bir köpek, susuz bir kedi görürseniz yakamıza yapışın. Solmuş bir çiçek, kırılmış bir dal, devrilmiş bir ağaç görürseniz yakamıza yapışın. Yönetimimizde bilerek ya da bilmeyerek bir karıncanın yuvasını bozarsak yakamıza yapışın. Bir emekçinin ekmeğine göz dikersek yakamıza yapışın. Evinde aç, çaresiz olduğunu bildiğiniz bu kentin Ahmet amcasına, Ayşe teyzesine el uzatmazsak, onun çorbasını kaynatıp, evinde huzur sağlamazsak yakamıza yapışın.” ifadelerini kullandı.

“Beylikdüzü Güzel Günlere Kavuşacak”

Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, beş yıllık yerel CHP iktidarı döneminde Beylikdüzü kaderinin kötü yazıldığını vurgulayarak konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Beylikdüzü halkını mutsuzluğa mahkum eden bu yerel yönetim anlayışı üzerimizdeki sorumluluğun ve yükün artmasına neden olmuştur. Hizmet yoksunu, hizmet fakiri merkezi haline dönüşen Beylikdüzü’ndeki bu kötü gidişatı kalıcı bir kader olmaktan çıkarmak, benim olduğu kadar, siz dava arkadaşlarımın, kendilerini bu kentin sakini olarak değil, sahibi olarak gören her Beylikdüzülü vatandaşımızın boynunun borcudur.” Koç Üniversitesi mezunu Mustafa Necati Işık, dünyada 82 ülke gezdiğini, oradaki belediyecilik anlayışını tahlil eden bir yerel yönetici adayı olarak Beylikdüzü’nde yeni projeleri hayata geçireceğini belirtti. İlçenin güzel günlere kavuşacağının altını çizen Işık, “Beylikdüzü özlediği mutlu yarınlara ulaşacak, İstanbul’daki hak ettiği yerini fazlasıyla alacak.” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.


Maarif Platformundan Müfredat Çağrısı

.

Çalık: Gençlerimize Hak Ettikleri Değeri Vermeye Kararlıyız

Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak, gençlerimize hak ettikleri değeri vermeye kararlıyız. Onların umutlarını, hayallerini başka memleketlerde aramalarını istemiyoruz. 19 Mayıs ruhu, her yaptığımız işte bize ilham oluyor” ifadele

Yanardağ, Okurlarıyla Buluştu

Konuşmasında geçmişten günümüze uzanan bir alanda din-devlet-toplum ilişkisini de değerlendiren Yanardağ, söyleşisinin ardından BAKSM’de kitaplarını Beylikdüzülü okurları için imzaladı.

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.