Tarih: 06.10.2020 18:36

Beylikdüzü’ne Ege Başkan

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü’ne Ege Başkan

Türkiye de büyük umutlarla geldiğini söyleyen, 25 Ağustos’ta kurulan Doğru Parti, Rıfat Serdaroğlu önderliğinde hızla teşkilatlanıyor.

Birinci olağan kongre hazırlıklarını tamamlayıp, seçimlere katılabilmek için İstanbul ilçelerinin, ilçe başkanları atamaları hızla yapılıp, mazbataları verildi.

 İstanbul Doğru Parti İl Temsilcisi Hakan Ertaş, İlçe Başkanlarının mazbatalarını takdim etti. Yapılan törenle 7 ilçe başkanı mazbatalarını alarak göreve başladı.

İlçe Başkanları Göreve Başladı

Uzun yıllardır Beylikdüzü’nde oturan gazeteci ve televizyoncu Nilgün Ege Beylikdüzü ilçe başkanı olarak göreve getirildi. Doğru parti Avcılar İlçe Başkanlığına Fatma Karataş, Sarıyer İlçe Başkanlığına Lale Yalçın, Şişli İlçe Başkanlığına Ahmet Cengiz Çalışkan, Çatalca İlçe Başkanlığına Erdoğan Bakır, Küçükçekmece İlçe Başkanlığına Kezban Göçecek, Büyükçekmece İlçe Başkanlığına Kamber Gezer, getirilerek mazbatalarını aldılar ve hızlıca yönetimlerini oluşturmaya başladılar.

Nilgün Ege Göreve Hazırız

Mazbatasını alan Doğru Parti İlçe Başkanı Nilgün Ege, yönetimini oluşturup kongre hazırlıklarına başlıyor. Bu konuda kendisiyle görüştüğümüz Nilgün Ege, düşüncelerini şöyle açıkladı: Büyük Önder Ulu Başbuğ Atatürk’ün hediyesi olan, Türkiye Cumhuriyeti bizim en büyük hediyemizdir. Cumhuriyet rejimi, ırkçılık, dincilik, mezhepçilik, ideolojik kimlik üzerinden yapılan siyasete izin vermez. Cumhuriyet yönetimi ülkede yaşayan milleti esas alan bir rejimdir. Ve tek bayrak, tek millet esasına dayanır. Türkiye Cumhuriyeti, Ulu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk tarafından bu felsefeyle kurulmuş olan demokratik laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Öylede kalacaktır, bizlerde Cumhuriyet kadınları olarak Ulu Başbuğ Atatürk’ün bıraktığı hazineyi, çıktığımız bu siyasi arenada Türk milleti için yüceltip korurken, hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, son karargâh olarak görevimize devam edeceğiz, dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —