Tarih: 01.01.0001 00:00 11353

Beylikdüzü’ne Koç Üniversiteli Başkan

Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, Beylikdüzü İlçe Sorumlusu, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu, Mustafa Necati Işık İlçe Başkanı Olarak Atandı. Mevcut başkan İsmail Damat’dan görevi devraldı.

Beylikdüzü’ne Koç Üniversiteli Başkan

Beylikdüzü’ne Koç Üniversiteli Başkan

Uzun zamandan beri Beylikdüzü’nde O olacak bu olacak. O geldi bu gitti. O iyi şu kötü, O iyi yapar, bu beceremez derken nihayet Ak Parti İlçe başkanlığına Koç Üniversiteli Mustafa Necati Işık atandı.

Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, Beylikdüzü İlçe Sorumlusu, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu,  Mustafa Necati Işık İlçe Başkanı Olarak Atandı. Mevcut başkan İsmail Damat’dan görevi devraldı.

Mustafa Necati Işık Kimdir..?

1984'te Mersin doğumlu Mustafa Necati Işık, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü 2007 yılı mezunu. Üniversitesinde de son derece faal olan Işık,  “Geleceğin Liderleri” adlı kulübün kurucusu. Işık’ın 3 yıl başkanlığını yürüttüğü kulüp, fikri ve vicdanı hür liderlerin yetişmesi için organizasyonlar düzenleyip, öğrencilerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkılar sunmakta.

Işık’ın politik hayatı 2005’te AK Parti Gençlik Kolları’nın Koç Üniversitesi temsilciliğiyle başladı. 2012-2015 yılları arasında partisinin İstanbul İl Yönetim Kurulu’nda yedek üyeydi. Evli ve 2 çocuk babası Işık, ileri derecede İngilizce biliyor. Lojistik firması bulunan Işık, uluslararası konteyner, hava kargo, demiryolu ve karayolu taşımacılığıyla uğraşıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.