Beylikdüzü Yakın Savunma Sporlarıyla Dünya Sahnesinde
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEREL HABER AJANSI (YHA) Beylikdüzü Belediyesi, KBN Federasyonu ve International Martial Art Organisation (IMAO) iş birliğiyle “Uluslararası Yakın Savunma Sanatları Festivali”ne ev sahipliği yaptı. Beylikdüzü Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi’nde gerçekleşen etkinliğe dünyanın dört bir yanından 13 ülke ve 150’ye yakın sporcu katıldı. Gün boyunca süren heyecanlı müsabakalarda sporcular derece alabilmek için ter döktü. Festival, uluslararası katılımcıları ve coşkulu atmosferiyle dikkat çekti.
"ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU"
Festival sonunda yapılan ödül töreninde başarılı sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Etkinlikte; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, IMAO Başkanı Dr. Mehdi Zulqadar ve KBN Başkanı Dr. Kambiz Babaei gibi isimler hazır bulundu. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Rıza Der ve Özge İlgüz de etkinliğe katılarak destek verdi.

"SPOR VE DOSTLUK VURGUSU"
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, festivalin açılışında yaptığı konuşmada sporun birleştirici gücüne ve bu tür uluslararası etkinliklerin önemine değindi. Turan, “İlçemizde böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ ilkesinden hareketle gençlerimize çeşitli spor olanakları sunuyoruz. Bu tür organizasyonlarla geleceğe daha güçlü adımlar atıyoruz” diyerek sporun, gençlerin eğitim ve gelişiminde oynadığı role dikkat çekti.

"OLİMPİYAT HEDEFLERİ İÇİN ADIMLAR"
Turan ayrıca, olimpiyatlarda iyi sonuçlar elde edebilmek için ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının düzenlenmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Beylikdüzü Belediyesi’nin farklı spor branşlarında gençlere destek sağladığını belirterek bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Festivalin hem spora hem de toplumsal dostluklara katkı sunduğunu belirten Turan, organizasyona katkı sağlayan tüm ekiplere teşekkür etti.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ADOMA AJANS- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonun ardından sosyal medyada gerçeği yansıtmayan ve toplumu kışkırtmaya yönelik paylaşımlara duruşumuz net dedi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olarak halkımızın sağlığını ve huzurunu korumak için sahadayız,
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde mahalle parklarına yönelik saldırılar son dönemde art arda yaşanıyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - “Edirne’de 7 gündür süren susuzluğa tepki gösteren Fatma Aksal, Belediye Başkanı Filiz Gencan’ı eleştirdi: ‘Sorun kuraklık değil, belediyenin beceriksizliğidir. Caddeler göl, musluklar kuru!’”
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, Edirne'deki yerel yönetimi sert sözlerle eleştirdi: "Yollar bakımsız, sular akmıyor; Edirne bu ihmali hak etmiyor."
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2025 yılı boyunca gümrük kapılarında yürütülen çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Yılbaşı Konseri, genç müzisyenlerin sahnedeki güçlü performanslarıyla sanat dolu bir geceye dönüştü.
HABER: M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS- Türkiye Tüm Roman Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Fahrettin Savcı, Ankara’da gerçekleştirdiği temasların ardından önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.
HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS- AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba öncülüğündeki heyet, Ankara’da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Emlak sektöründe sahte ilanlar ve fahiş fiyat artışlarına karşı yeni bir dönem başlıyor. Elektronik İlan Doğrulama Sistemi genişletiliyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2024 yılı Bölgesel Satınalma Gücü Paritesi verileri, Türkiye’de yaşam maliyetinin bölgelere göre büyük farklılıklar gösterdiğini ortaya koydu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT- Esenyurt Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda beklenen kar yağışına karşı ilçenin dört bir yanında hazırlıklarını tamamladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.