Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı. Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek vatandaşlara ulaştırıldı. Beylikdüzü’nde başlatmış oldukları dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettirdiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Güvenip kurban bağışlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne yapan bütün hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da sosyal incelemeler sonucu tespit edilmiş olan ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdü. Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek vatandaşlara ulaştırıldı. Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etlerin, vatandaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşması için soğutuculu araçlar ve uzman ekiplerle birlikte dağıtım gerçekleştirildi. Belediyenin katkılarıyla yürütülen dağıtımda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’nde belediyenin tüm birimlerinden personellerle bir araya geldi. 4 bin haneye kurban bağışlarını dağıtmak üzere yola çıkan ekipler aynı zamanda paketlerin hazırlık aşamasında da yer aldı.
“Dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettiriyoruz”
Kurban Bayramı’nda toplanan kurban eti bağışlarını bugün itibariyle komşularıyla paylaşmaya başladıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kurban bağışlarını paketler halinde dört bin aileye ulaştıracağız. Öncelikle güvenip bağışlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne yapan bütün hayırseverlerimize ve bugün kurban bağışlarımızı komşularımızla buluşturacak her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde başlatmış olduğumuz dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettiriyoruz. Paylaşan ve dayanışma içerisinde olan bir Beylikdüzü hayaliyle yola çıkmıştık. Bu hayalin gerçekleşmiş olması bizi çok mutlu ediyor. Beylikdüzü paylaşmanın, dayanışmanın adresi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
İstanbul’un 2025 nüfus verileri, şehrin demografik dengesinin hızla değiştiğini ortaya koydu. Bazı ilçeler rekor artış yaşarken, merkez ilçelerde dikkat çeken düşüşler görüldü.
Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan ayını “Ramazan Rahmettir” temasıyla karşılıyor.
Dubai’de düzenlenen 2026 Dünya Paralimpik Grand Prix Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım sporcuları büyük bir başarıya imza attı.
Avcılar Belediyesi, Sevgililer Günü haftası kapsamında sporu, sanatı ve sosyal buluşmaları bir araya getiren kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı.
Beylikdüzü Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik evde sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdürüyor.
Esenyurt’ta eğitim alanında gurur veren bir başarıya daha imza atıldı.
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.