Tarih: 01.01.0001 00:00 3914

“Beylikdüzüne Ak Parti Bayrağı Dikilecek..!”v

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Bizim Beylikdüzü Vakfı Kurucu Başkanı Halis Kahriman Yerel Basın ile kahvaltıda bir araya geldi.

“Beylikdüzüne Ak Parti Bayrağı Dikilecek..!”v

“Bizlere Artık Destek Düşer”

Beylikdüzünün saygın iş adamlarından Halis Kahriman, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü için yerel basın mensupları ile buluştu. Gazetecileri kutlayan Kahriman, yerel seçimler ve adaylık konusuna da değindi. Halis Kahriman, “ malumunuz aday adayı sürecimiz olmuştu. Uzun yıllar Ak parti davasına hizmet eden kardeşiniz olarak Beylikdüzünde ki boşlukları görmek için aday adayı oldum. Ak parti Cumhurbaşkanımı önderliğinde Beylikdüzü adayı olarak genç, yakışıklı, bilgili, renkli biri olarak Mustafa Necati Işık kardeşimizi seçmiştir dolayısıyla bizlere ne düşer? Biz dava adamlığımızı göstermek zorundayız. Söz konusu mevki makam olduğu zaman elimizin tersiyle iteriz. Devlet makamlarında olamıyorsak, Vakıf olarak da hizmetlerimize devam edebiliriz. Adaylık bize nasip olmadı, hayırlısı buymuş. İnanıyorum ki 31 Mart gecesi Ak parti bayrağını Beylikdüzümüze dikeceğiz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.