Beylikdüzü'nün Önemli İş İnsanları Bir Araya Geldi
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR - Dalyan Diş Polikliniği İşletme Sahibi Yonca Altunel ve Halil İbrahim Türkgenç arasında bir protokol imzalandı.
Dalyan Diş Polikliniği İşletme Sahibi Yonca Altunel, Beylikdüzü’nün tanınmış iş insanlarından, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, Beylikdüzü Karadenizliler Derneği Başkanı ve Beylikdüzü İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün de katıldı.
DALYAN DİŞ POLİKLİNİĞİ HİZMETLERİ VE YÜZDE 20 İNDİRİM PROTOKOLÜ
Yonca Altunel Dalyan Diş Polikliniği’nin sunduğu hizmetler, uzman kadrosu ve modern mimarisi hakkında detaylı bilgiler verildi. Sonrasında Beylikdüzü genel durumu üzerine sohbet gerçekleştirildi. Halil İbrahim Türkgenç ve Yonca Altunel arasında, ziyaretin asıl nedeni olan, Euro Moda ve Prenses Bijuteri çalışanları için Dalyan Diş Polikliniği hizmetlerinde yüzde 20 indirim sağlayacak bir protokol imzalandı.
BİRLİKTE YÜRÜYECEKLERİ YOLDA YENİ BİR ADIM ATILDI
Protokol imzalanarak, iş birliğinin başlangıcı resmileştirildi ve ziyaret sonlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:
HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca’ya atanan Kaymakam Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk siyasetinde iz bırakan isimlerden biri olan Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hayri Erçağ, dualarla ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, ilçenin sorunlarını tüm yönleriyle ortaya koyan kapsamlı raporun ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Yangınlar doğayı ve hayatı tehdit ediyor. Tarım arazileri küle döndü, uçuşlar iptal edildi, vatandaşlar zor durumda. Saha röportajlarıyla olayın gerçek yüzü haberimizde.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.