Tarih: 01.01.0001 00:00 4441

Birlikten Kuvvet Doğar!

Çatalca Akalan Mahallesi’nde bulunan 1952 yılı yapımı 4 derslik ve bir anaokulundan oluşan Akalan İlkokulu yıkılarak yeniden yapıldı.

Birlikten Kuvvet Doğar!

 

Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açılıyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün işbirliğinde kısa bir zamanda yapımı tamamlanarak 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açılıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından Çatalca Akalan Mahallesi’nde bulunan 1952 yılı yapımı 4 derslik ve bir anaokulundan oluşan Akalan İlkokulu yıkılarak yeniden yapıldı. Vatandaşlardan gelen isteklere kayıtsız kalmayan başkanlar, okul projesinin her aşamasıyla yakından ilgilendi. 6 Temmuz 2017’de inşaatına başlanan derslikten oluşan aynı zamanda kütüphane ve bilgisayar odası gibi öğrencilerin vakit geçirebileceği sosyal ve kültürel donanımlara sahip yeni okul 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemine yetiştirerek tamamlandı.

Resmi açılış töreni Perşembe günü

Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu yeni ismiyle eğitim öğretime başlayan okulun resmi açılış töreni İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’nin katılımlarıyla 14/Aralık/2017 Perşembe günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek.Açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlar için Çatalca Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 12.00’da araç kaldırılacağı belirtildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.