Tarih: 01.01.0001 00:00 5297

‘Biz Anadoluyuz’ Projesiyle Doğudan İstanbul’a Gönül Köprüsü

Birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan projede Doğu ve Güneydoğu illerimizde yaşayan 50.000 çocuğun ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret edilmesi amaçlanmakta olan proje kapsamında öğ

‘Biz Anadoluyuz’ Projesiyle Doğudan İstanbul’a Gönül Köprüsü

İçişleri Bakanlığı tarafından Doğu ve Güneydoğu illerimizde yaşayan 50.000 çocuğun ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret ettiği ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Şanlıurfa ve Hakkâri’den 166 öğrenci ve 14 görevli öğretmen Güngören Belediyesi tarafından dört gün misafir edildi.

Kardeşlik Bağını Güçlendiren Proje

Çocukların arasındaki kardeşlik ruhu ve bilincinin geliştirilmesi, milli ve manevi değerlerin paylaşılması ve gelecek nesillere aktarılması, kültürel ve ortak değerlerimizin paylaşılması, kardeşlik bağının güçlendirilmesi suretiyle çocukların terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlan proje kapsamında Güngören Belediyesince misafir edilen öğrenciler Güngörenli kardeşlerinin evlerinde ağırlandı.

İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret eden konuklar için bir de program düzenlendi. Programda Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Merkezi

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.