Bursa'da Osmangazi Belediye Spor Kulübü tarafından genç sporcuların teknik ve taktik açıdan gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Karate Eğitim Semineri düzenlendi.
BURSA (İGFA) - Sporun her branşında düzenlediği ulusal ve uluslararası turnuva organizasyonlarının yanı sıra önemli yurt içi eğitim seminerlerine de ev sahipliği yapan Osmangazi Belediye Spor Kulübü, Karate Eğitim Semineri düzenledi.
Osmangazi Atletiz Salonu’nda düzenlenen seminere, yaklaşık 500 sporcu katıldı. Sporcuların, farklı rakiplerle antrenman yapma imkanı yakaladığı seminer, tüm sporcular için eksiklerini görmeleri açısından önemli bir fırsat oldu.
Karate Eğitim Semineri’nde konuşan Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ersel Nallar, “Karate branşına gönül vermiş 500’ü aşkın sporcumuza, Demirtaş Yüzme Havuzu ve Kemerçeşme Antrenman Salonu’nda hizmet veriyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcularımız, yıl içerisinde birçok sportif faaliyete katıldı. Önemli başarılara imza attılar. Karate branşının daha aktif hale gelmesi ilerleyen günlerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Psikolog Danışma Antrenör Rabia Küçük de, yaptığı konuşmada, spor yapmanın insan psikolojisi üzerine etkilerinden bahsetti.
Seminerde, tecrübesi ve başarılarıyla karatede söz sahibi olan 5. Dan ve 7. Dan antrenörler tarafından sporculara, karate ile ilgili teknik konular uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Teknik çalışmaların devamında ise taktik çalışmalar da yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
HABER / ERCAN KUTLU - Akzirve konutlarının yer aldığı Bahçeşehir Bahçekent ana caddesi, hafta sonları sürücü kursu araçları nedeniyle kilitleniyor; araçlar ilerleyemiyor, esnaf ve vatandaş mağdur kalıyor.
Doruk Nilüfer Hastanesi Tıbbi Onkoloğu Doçent Doktor Selin Aktürk Esen, Dünya Kanser Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada erken tanının önemine dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Selami Yıldız ile gerçekleştirdiğimiz görüşme, klasik bir röportajın ötesinde, devletin suçla mücadeledeki kararlılığını ve milletine verdiği değeri hissettiren güçlü bir tablo ortaya koydu.
Kış kapıda olsa da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gönülleri ısıtan bir sanat şöleni başlıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.