Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı, Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.
BURSA (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesindeki liseli öğrencilerin etkinliğine Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki programda konuşan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, kadınların toplumdaki önemli rolünü ve onların hayatlarımızdaki yerini bir kez daha vurguladı. Konuşmasında, kadınların tarih boyunca başardığı büyük işlerin altını çizen Alireisoğlu, rahmetli Neşet Ertaş’ın "Kadın insandır, biz ise insanoğluyuz" sözlerine atıfta bulunarak, kadınların toplumun şekillenmesindeki kritik rolüne dikkat çekti.
Etkinlikte sergilenen tarihi kadın figürlerinin portrelerinden bahsederek, bu önemli figürlerin toplumun şekillenmesindeki rollerini hatırlattı.
Gençlere yönelik olarak Müür Alireisoğlu, "Bu toplumun yeni kahramanlara ve destanlara ihtiyacı var," dedi. Kadınların toplumdaki yerinin her geçen gün daha da güçlenmesi gerektiğini belirterek, genç öğrencilere mücadelenin önemini anlattı. "Ne yapmak istiyorsanız, en iyisini yapma konusunda geri adım atmayın. Mücadelenizi yapın, pes etmeyin," diye ekledi.
Alireisoğlu, gençlere, "En iyi üniversiteyi okumayı hayal ediyorsunuz ama daha önemli bir şey var: En iyi yaptığınız şeyi hayal edin. İçinizdeki yapma isteği ve başarı tutkusu, sizi başarılı kılacaktır, vazgeçmeyin." diyerek, gençlerin kararlı bir şekilde ilerlemeleri gerektiğini belirtti.
MANEVİ FERAHLIK İÇİN ÖZEL BİR NAMAZ İNŞİRAH SURESİ, ARAPÇA, OKUNUŞU VE MEALİ.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.