Tarih: 15.09.2018 09:25

Büyükçekmece Yağmura Hazırlıklı..!

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece aşırı yağan yağmura hazırlıksız yakalanmadı

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan aşırı yağışlı havanın Büyükçekmece’yi olumsuz etkilemesine izin vermedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nin (AKOM) uyarılarının ardından beklenen sağanak yağmur İstanbul’un pek çok ilçesinde olduğu gibi Büyükçekmece’de de etkili oldu.

24 saat nöbet esasıyla çalışıldı

İlçede yaşanan su taşkınlarına karşı önlemlerini alan Büyükçekmece Belediyesi belediye ekipleri, özellikle riskli bölgelerde sel baskınlarına karşın önlem alırken, ev ve işyerlerini su basan vatandaşlarında yardımına koştu.

24 saat nöbet esasıyla çalışan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, su baskınlarının yanısıra mahsur kalan vatandaşlara ve araçlara da yardım etti. Gece boyunca şiddetini kesmeden yağan yağmur sonrası bazı sokak ve caddelerde oluşan olumsuzluklara da anında müdahale eden belediye ekipleri, yol ve sokaklarda oluşan çamur ve yağmur sularının getirdiği molozları da temizledi.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —