Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı
BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ SOSYAL TESİS: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ YAKINDA AÇILIYOR
Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. Gürpınar Mahallesi’nde yapımı süren Gürpınar Sosyal Tesisi, kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yapım aşamasında olan tesisin bulunduğu Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
YENİ CAZİBE MERKEZİ: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ
Beylikdüzü’nün yedinci sosyal tesisi olacak Gürpınar Sosyal Tesisi, modern tasarımı ve doğayla uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor. 400 metrekare kapalı, 285 metrekare açık alanıyla toplamda 280 kişilik kapasiteye sahip olacak tesis, Beylikdüzü sakinlerine yeşil ve ferah bir ortamda vakit geçirme imkânı sunacak. Tesis, aynı zamanda çevresindeki yeşil alanlarla entegre olacak şekilde tasarlandı ve bir "seyir terası" havası yaratılarak ziyaretçilere huzurlu bir dinlenme alanı sağlanacak.
GÜRPINAR’DA YAŞAM GÜNDEN GÜNE DEĞİŞİYOR
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Mahallesi’nin çehresinin bu yeni yatırımla değişeceğini belirtti. Başkan Çalık, "Gürpınar Mahallesi’nde yaşam her geçen gün yenileniyor. Gürpınar Sosyal Tesisi tamamlandığında komşularımızla birlikte burada buluşacak ve keyifli vakit geçireceğiz. Tesisin açılışıyla mahallemiz hem sosyal hem de fiziksel olarak gelişecek. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve tesisimizi çok kısa bir süre içinde tamamlayacağız" dedi.
DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI
Beylikdüzü’ne kazandırılacak olan bu yeni sosyal tesis, yeşil alan içinde yer alacak olmasıyla doğaseverlerin de uğrak noktası olacak. Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nın huzur dolu atmosferi içinde yer alacak olan tesis, bölge sakinlerinin aileleriyle vakit geçirebileceği, dinlenebileceği bir alan sunacak.
Haber: Nezir karayün
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’nde kurulmak istenen taş ocağına karşı çıkan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla birlikte bazı bakanlık ve kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri yapıldı.
İçimden geleni yaptım, sokakta ne duyuyorsam onu söyledim. Şarkılarım insanların duygusuna dokunduysa ne mutlu bana. İki bin yirmi beş yılına damga vuran bu yolculukta adımın zirveyle anılması benim için büyük bir gurur oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü Belediyesi, ilçede daha temiz, daha düzenli ve daha sağlıklı bir yaşam için çevre kirliliğine karşı yeni bir dönemi başlattı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreni, sadece bir görev değişimi değil; vefa, emanet ve dava bilincinin güçlü şekilde hissedildi.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Saygılı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.
Beylikdüzü’nün Yakuplu Mahallesi’nde yer alan Ahi Evran Parkı’nda yaşanan yangının ardından hem hukuki süreç hem de yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Park, yeniden düzenlenerek mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENLER- Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, yaklaşan oda seçimleri öncesinde düzenlenen basın toplantısında esnafa seslendi.
BÜYGİAD Başkanı ve Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Yıldız, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Beylikdüzü’nde eğitimdeki istikrarlı yükselişiyle adından söz ettiren okul...
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Kapıkule ve Hamzabeyli gümrük kapılarında düzenlenen operasyonlarda yüzlerce kilo uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla bağlantılı 4 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda düzenlenen operasyonda uluslararası uyuşturucu ticaretine büyük darbe vuruldu. 31 kilo kokain ele geçirildi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Edirne’de düzenlenen Türk Milleti Toplantısı’nda ekonomi, terör, adalet ve güvenlik politikalarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.