Tarih: 26.08.2017 15:37

Çatalca’da Sertab Erener Krizi..!

Facebook Twitter Linked-in

Çatalca’da Sertab Erener Krizi..!

18. Çatalca Erguvan Festivali'nde sahne alan Sertab Erener ile Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara arasında tartışma yaşandı.

Ünlü sanatçı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti. Cem Kara ise seyircilerin güvenlik sebebiyle yerlerinde kalmaları gerektiğini söyledi.

Erener Sahneyi Terk Etti

Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Erener sahneyi terk etti.

Sahneye Davet Etti

Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Sertab Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

“Buradaki İnsanlar Kara’ya Emanet”

Konsere katılan vatandaşlar; “Sertab hanım festivalin sadece bir sanatçısı. Yedi gün boyunca her akşam bir kaç sanatçı sahne alıyor. Festivalin tüm sorumluluğu belediyenin inisiyatifindedİR. Buradaki insana zarar gelirse bu sorumluluk Cem Kara’nın üstündedir. Serap Erener kendisine özel bir konser verse belki o zaman haklı olabilir. Bu tavırlar ve davranışlara neden büründü anlayamadık…’ sözleriyle Erener’e tepki gösterdiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —