Tarih: 29.01.2018 11:49

Çatalca’ya Anlamlı Ziyaret..!

Facebook Twitter Linked-in

Çatalca’ya Anlamlı Ziyaret..!

Drama Belediye Başkanı ChristodoulosMamsakos Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti.

Drama Belediye Başkanı ChristodoulosMamsakos ve Yunanlı İş adamı ConstantineGarelas Çatalca’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.Çatalca Belediyesi’ni ziyaret eden Drama Belediye Başkanı ChristodoulosMamsakos,burada Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile görüşerek Çatalca ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel tarafından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın hediyelerinin takdim edildiği Başkan Mamsakos’ta Başkan Cem Kara’ya iletilmek üzere hediyelerini sundu.

Çatalca Belediyesi’ni ziyareti sonrasında Çatalca’da dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden, pazarı dolaşan ve kendiside uzun yıllar futbol oynadığı için stadı görmek isteyerek, Ziya Altınoğlu Stadı’nı gezen Başkan Mamsakos, Drama’nın Çatalca isimli köyünden olduğunu ve bu nedenle büyük sempati duyduğunu ifade etti.

Zyareti sırasında Büyük Mübadele Derneği’ni de ziyaret ederek üye olanDrama Belediye Başkanı ChristodoulosMamsakosdaha sonra Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan Yunanca Dil Kursu’nu ziyaret etti.

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ve Çatalca Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın tarafından karşılanan Drama Belediye Başkanı ChristodoulosMamsakos, Eğitmen Ömer Faruk Atay’ın ders verdiği sınıfa girerek öğrencilerle görüştü. Çatalca’da Yunanca dil eğitimi verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mamsakos’a, ÇatalcaBelediye Başkanı Cem Kara adına plaket verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —