Çatalca’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkusu
HABER / MEHMET ÜNAL / Çatalca’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkulu bir programla kutlandı. Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’in ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama etkinliğine İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Taslı, ilçede görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.
BAŞKAN GÜZEL: ÖĞRETMENLİK FEDAKARLIK VE SEVGİ MESLEĞİDİR
Kutlama programında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, öğretmenlik mesleğinin yalnızca bilgi aktarmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda sabır, fedakarlık ve sevgi gerektiren bir rehberlik olduğunu vurguladı. Başkan Güzel, “Sizler sadece gençlerimize bilgi aktaran kişiler değilsiniz. Aynı zamanda onların ruhlarına dokunan, onlara değer katan ve geleceğimize yön veren rehberlersiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır, sözü, bu kutsal görevin ne kadar önemli olduğunu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.
ATATÜRK’ÜN İZİNDE AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN
Başkan Güzel, öğretmenlerin fedakarlıklarının her türlü övgüyü hak ettiğini belirterek, Atatürk’ün çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışını sürdüren öğretmenlerin geleceği şekillendiren en önemli güç olduğunu dile getirdi. Konuşmasında, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarında bıraktığınız izler, toplumumuzun her alanında hissedilecektir. Atatürk’ün emanet ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine, öğretmenlerimizin emekleriyle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Güzel, konuşmasının sonunda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hayatını kaybeden ve görevi başında şehit düşen öğretmenlere saygı ve rahmet dileklerini iletti. Günün anısına, tüm öğretmenler adına İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Taslı’ya çiçek takdiminde bulundu.
SANATÇI NURCAN BAŞPINAR VE DJ YASİN İLE COŞKULU EĞLENCE
Protokol konuşmalarının ardından kutlama programı, ses sanatçısı Nurcan Başpınar ve orkestrasının sahne almasıyla devam etti. Başpınar’ın sahne performansı büyük beğeni toplarken, DJ Yasin’in enerjik performansı ile eğlence doruğa ulaştı. Katılımcılar, unutulmaz bir 24 Kasım akşamı yaşadı.
Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan ayını “Ramazan Rahmettir” temasıyla karşılıyor.
Dubai’de düzenlenen 2026 Dünya Paralimpik Grand Prix Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım sporcuları büyük bir başarıya imza attı.
Avcılar Belediyesi, Sevgililer Günü haftası kapsamında sporu, sanatı ve sosyal buluşmaları bir araya getiren kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı.
Beylikdüzü Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik evde sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdürüyor.
Esenyurt’ta eğitim alanında gurur veren bir başarıya daha imza atıldı.
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.