Tarih: 04.06.2018 12:04

Celaaliyeler İftarda Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

     Büyükçekmece’de mahalle iftarlarına Celaliye’de devam edildi

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları tüm güzelliğiyle devam ederken, Büyükçekmece ailesi önceki akşam Celaliye Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kırcaali’den telefonla bağlanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hayırlı ve bereketli bir Ramazan temennisinde bulundu.

 

Başkan Akgün, Kırcaali’den telefonla bağlandı

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin mahalle iftarlarına Celaliye Mahalle Meydanı’nda devam edildi. İftarda katılım çok yoğun olurken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile birlikte Kırcaali’de bulunduğu için iftara yetişemedi. Telefonla bağlanan Başkan Akgün, Celaliye halkı ile iftar sofrasını paylaşamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek; “Yüce Allah inşallah gelecek yıl bizi sizlerle birlikte yine iftar sofrasında buluşturmayı nasip etsin. Mübarek Ramazan ayının ruhuyla bir araya gelen, yan yana dua eden, sofralarımızı güzelleştiren tüm Büyük Büyükçekmece Aileme teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

İftar sonrasında geleneksel Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi olan Hacivat – Karagöz gösterisine çocuklar kadar büyüklerinde ilgisi yoğun oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —