Tarih: 27.09.2018 16:57

Çetin: “İstirham Ediyorum”..!

Facebook Twitter Linked-in

Çetin: “İstirham Ediyorum”..!

Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Reşat Çetin: “ Halk Eğitim Merkezi olarak kollarımızı sıvayıp 2018-2019 eğitim öğretim yılını 6 ekim itibariyle çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’ne yeni atanan eski il milli eğitim müdürlerinden Reşat Çetin, Beylikdüzü’nde Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda, 2018-2019 eğitim öğretim yılına başlama toplantısını, Beylikdüzü’nde bulunan STK ve siyasi parti temsilcileri katılımıyla gerçekleştirdi. Halk eğitim merkezi projelerini anlatan Reşat Çetin değişen yönetmelikten de bahsetti.

Reşat Çetin’in konuşmacısı olduğu toplantıya katılanlar arasında; CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Saman, AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün ve birçok STK, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar yer aldı.

Özellikle eğitimin önemi vurgulayan Çetin, “ Halk eğitim olarak bizler, gerek çocukların gerek yetişkinlerin bilgilerini yenilemek ve var olan bilgilerine yenilerini eklemek için kollarımızı sıvayıp 2018-2019 eğitim öğretim çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.

“Nitelikli İnsanların Artması Lazım”

Çetin, “ İstiyoruz ki daha fazla insan eğitilsin. Bir toplumu değiştirmek ancak eğitilmiş insanların eliyle mümkündür. Bireyler ne kadar nitelikli olursa değerleri o kadar artar. Dolayısıyla yeni istihdam alanları oluşturulursa bireylerin daha çeşitli nitelikler kazanarak başarılı olacağına inanıyoruz. Bunun için istirhamımız şudur; katılım sağlansın, gerek istihdam alanında gerek nitelikli eleman anlamında toplumumuzun yaşam standartlarını yükseltelim” dedi.

Çetin, toplantıya katılan STK’lardan üyelerinin bu eğitimlere katılmasını isteyerek sözlerini bitirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —