Çetin: “İstirham Ediyorum”..!
Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Reşat Çetin: “ Halk Eğitim Merkezi olarak kollarımızı sıvayıp 2018-2019 eğitim öğretim yılını 6 ekim itibariyle çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.
Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’ne yeni atanan eski il milli eğitim müdürlerinden Reşat Çetin, Beylikdüzü’nde Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda, 2018-2019 eğitim öğretim yılına başlama toplantısını, Beylikdüzü’nde bulunan STK ve siyasi parti temsilcileri katılımıyla gerçekleştirdi. Halk eğitim merkezi projelerini anlatan Reşat Çetin değişen yönetmelikten de bahsetti.
Reşat Çetin’in konuşmacısı olduğu toplantıya katılanlar arasında; CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Saman, AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün ve birçok STK, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar yer aldı.
Özellikle eğitimin önemi vurgulayan Çetin, “ Halk eğitim olarak bizler, gerek çocukların gerek yetişkinlerin bilgilerini yenilemek ve var olan bilgilerine yenilerini eklemek için kollarımızı sıvayıp 2018-2019 eğitim öğretim çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.
“Nitelikli İnsanların Artması Lazım”
Çetin, “ İstiyoruz ki daha fazla insan eğitilsin. Bir toplumu değiştirmek ancak eğitilmiş insanların eliyle mümkündür. Bireyler ne kadar nitelikli olursa değerleri o kadar artar. Dolayısıyla yeni istihdam alanları oluşturulursa bireylerin daha çeşitli nitelikler kazanarak başarılı olacağına inanıyoruz. Bunun için istirhamımız şudur; katılım sağlansın, gerek istihdam alanında gerek nitelikli eleman anlamında toplumumuzun yaşam standartlarını yükseltelim” dedi.
Çetin, toplantıya katılan STK’lardan üyelerinin bu eğitimlere katılmasını isteyerek sözlerini bitirdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Bakan Yerlikaya, Edirne merkezli “Sevenler” operasyonunda 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı; Edirne Valisi, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet teşkilatını tebrik etti.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - “Yeni Dolandırıcılık Yöntemine Dikkat!” başlıklı özel haberimizin ardından gelen yoğun geri bildirimler, Türkiye genelinde vatandaşların siber dolandırıcılık tuzaklarına ne denli açık oldu
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Türkiye ve Bulgaristan, yaz sezonunda sınır geçişlerini kolaylaştırmak için ortak hazırlık yapıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Son zamanlarda vatandaşların e-posta adreslerine gelen “Kargonuz askıya alındı” şeklindeki mesajlar, dolandırıcıların yeni yöntemi olarak dikkat çekiyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Tunceli Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, sanatla dolu anlamlı bir projeye imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Polonya, Lübnan, Romanya ve Türkiye'den okulların ortak olarak yer aldığı uluslararası Laugh and Learn (Gül ve Öğren) eTwinning projesi, öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlıyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Belediyesi’nin tarım arazilerinde üretilen arpalardan elde edilen gelir, kız öğrencilerin eğitimi için bursa dönüştü.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’de 10 ilden gelen 80 öğrenciyle bir araya geldi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Babalar Günü mesajında babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlıkla ailelerin sarsılmaz direği olduğunu belirtti.
Balıkçılığıyla olduğu kadar kamuoyunda dobra açıklamalarıyla da bilinen Balıkçı Kenan Balcı, bu kez gündemi sarsacak belgelerle ortaya çıktı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Sultan Alparslan İlkokulu, sanat dolu uluslararası bir projeye imza attı.
Adalet Bakanı Yüksek Müşaviri ve Yargıda Birlik Derneği Genel Başkanı Dr. Birol Kırmaz, hafta sonunda dostlarıyla birlikte Hallimanı Beach Restaurant’ta keyifli bir akşam geçirdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne’deki zincir marketlerde yapılan denetimlerde hijyen, temizlik ve ürün düzeni mercek altına alındı. Eksiklik tespit edilen işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.