Tarih: 01.01.0001 00:00 4421

Çocuklar Onlara Emanet..!

Beylikdüzü Belediyesi’nin Zabıta ekipleri, okullu çocukların güvenliği için onlara okul giriş-çıkış saatlerinde yardımcı oluyor.

Çocuklar Onlara  Emanet..!

Beylikdüzü Belediyesi’nin  Zabıta  ekipleri, okullu çocukların güvenliği için onlara okul giriş-çıkış saatlerinde yardımcı oluyor.

Yaz tatili boyunca ilçedeki okulların fiziki bakım ve onarımlarını yapan Beylikdüzü Belediyesi, çocuklara yeni eğitim-öğretim yılında temiz ve nitelikli eğitim verebilmek adına çalışmalarını yürüttü. Yeni eğitim öğretim yılında  çocukların okul giriş ve çıkış saatlerinde onların güvenliği için Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların önünde öğrencilerin güvenliği için beklemektedir.

Zabıtalar Eğitim Aldı

Araç trafiğine yakın olan toplam on beş ilk ve orta okulun önünde yürütülen uygulama okulların talep ettiği doğrultuda gerçekleşmektedir. Çocuklar için açıkta yiyecek satan okul önü satıcılarına yönelik caydırıcı önlemler alma, öğrencilerin ışıklardan,  yaya geçitlerinden veya kritik kavşaklardan geçişlerinde ihtiyaç görüldüğü takdirde elinden tutularak ulaşımının sağlanması konusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri yardımcı olmaktadır. Ayrıca daha donanımlı bir şekilde hizmet verebilmek için geçtiğimiz aylarda okul önlerinde ve kentparklarında görev yapan zabıta personeline “Öğrenciler için potansiyel dıştehditler ve koruma yolları” adında eğitim verildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.